Autor Wątek: Siatka wędkarska Drennana  (Przeczytany 7775 razy)

Offline Matysekmm

• Ekspert
  • Reputacja: 55
    • Galeria
  • Ulubione metody: waggler i feeder
Odp: Siatka wędkarska Drennana
« Odpowiedź #15 dnia: 03.05.2017, 19:53 »
Kumpel ma i uważam, ze jakościowo swietna. Ja kupilem Guru 2,5 m i tez super ale 80 zl drozsza a różnicy prawie nie ma. Chociaz jestem przywiązany do Guru. Jezeli poszukujesz cos mobilnego to Rive 2m jest na sklepie Rive Górka. Sam kupiłem i czekam na dostawę. Jezeli jakość podobna do wersji Rubber to na biala rybę idealna. Na komercje Drennan lub Guru chyba lepsze.

kupiłes moze siatke rive match?masz fotki jak ona wyglada w realu i czy jest kauczukowa?

Dziś właśnie od Górka dostałem info, że mi ją wysyłają. Jutro ją będę miał u siebie więc napiszę co i jak.

I jak wrażenia?  Jaka jakość? Jakieś fotki byś zapodał.
Pozdrawiam

Marek

Offline Matysekmm

• Ekspert
    • Galeria
« Odpowiedź #16 dnia: 28.07.2017, 16:05 »

Kolega Artek prosił o fotorelację. Z uwagi że od dziś jestem posiadaczem siatki Rive Match 2m oraz to że próżno szukać o niej informacji w sieci, postanowiłem napisać kilka słów.

Siatka Rive Match.
Długość - 2 metry
Wymiary obręczy - 35X45 cm
Jakość wykonania - bardzo dobra.

Siatka jak widać na zdjęciach jest wykonana z materiału o różnej gęstości, który wydaje mi się będzie wysychał ekspresowo, jakość wykonania nie pozwala mi się do niczego przyczepić.
Obręcz pierwsza jest najgrubsza, kolejne są cieńsze poddające się naciskowi rąk, ostatnie trzy znów są grubsze. Wszystkie obręcze są z tworzywa i sprawiają wrażenie solidnych. Na spodzie siatki są wszyte uchwyty do powieszenia jej do góry nogami podczas czyszczenia, u góry standardowo mocowanie do sztycy. Jestem bardzo zadowolony z pierwszego wrażenia i polecam tę siatkę tym którzy nie uczestniczą w zawodach i nie mają potrzeby targać długich siat zawodniczych czy karpiowych. Siatka jest lekka i poręczna, przesiadłem się na nią z Drennana 2,5 m i różnica 0,5 metra jest dla mnie olbrzymia. Siatka kupiona w Ravenie i to taniej niż u Górka( u którego brak tej siatki w ofercie od 3 miesięcy).
Pozdrawiam

Marek

Offline artek135

• Aktywny użytkownik
  • Reputacja: 14
  • Ulubione metody: waggler method
« Odpowiedź #17 dnia: 29.07.2017, 22:09 »
Kolega Artek prosił o fotorelację. Z uwagi że od dziś jestem posiadaczem siatki Rive Match 2m oraz to że próżno szukać o niej informacji w sieci, postanowiłem napisać kilka słów.

Siatka Rive Match.
Długość - 2 metry
Wymiary obręczy - 35X45 cm
Jakość wykonania - bardzo dobra.

Siatka jak widać na zdjęciach jest wykonana z materiału o różnej gęstości, który wydaje mi się będzie wysychał ekspresowo, jakość wykonania nie pozwala mi się do niczego przyczepić.
Obręcz pierwsza jest najgrubsza, kolejne są cieńsze poddające się naciskowi rąk, ostatnie trzy znów są grubsze. Wszystkie obręcze są z tworzywa i sprawiają wrażenie solidnych. Na spodzie siatki są wszyte uchwyty do powieszenia jej do góry nogami podczas czyszczenia, u góry standardowo mocowanie do sztycy. Jestem bardzo zadowolony z pierwszego wrażenia i polecam tę siatkę tym którzy nie uczestniczą w zawodach i nie mają potrzeby targać długich siat zawodniczych czy karpiowych. Siatka jest lekka i poręczna, przesiadłem się na nią z Drennana 2,5 m i różnica 0,5 metra jest dla mnie olbrzymia. Siatka kupiona w Ravenie i to taniej niż u Górka( u którego brak tej siatki w ofercie od 3 miesięcy).

Dziekuje kolego, to miło, ze po ponad roku ktos zrobił fotorelacje tej siatki.
Ja co prawda jeszcze jej nie kupiłem, ale po twojej relacji widze ze to porzadna siata, warta swojej ceny. Dzieki leci :thumbup:
Artur
Okręg Poznań
C&R

Offline Matysekmm

• Ekspert
    • Galeria
« Odpowiedź #18 dnia: 29.07.2017, 22:50 »
Sam szukałem info o niej ale bezskutecznie. Zdjęcia w necie tylko katalogowe. Więc te parę zdjęć i krótki opis może być dla kogoś przydatny :)
Pozdrawiam

Marek

Offline daniello2010

• Aktywny użytkownik
  • Reputacja: 17
« Odpowiedź #19 dnia: 22.02.2018, 17:05 »
Witam szukam informacji/opinii o siatce Drennan Carp Keepnet 3 m.
Może ktoś z grupowiczów kupił w/w siatkę i podzieli się opinią czy warto?

Offline Mateo

• Administrator
  • Ekspert
  • Reputacja: 982
    • Galeria
    • Spławik i Grunt
  • Ulubione metody: waggler method
« Odpowiedź #20 dnia: 24.08.2018, 21:39 »
Ja mam wersję SilverFish. Złego słowa nie mogę powiedzieć, ale trzeba zaznaczyć, że używałem ją tylko kilka razy w ciągu 4 lat, więc moja opinia nie będzie pomocna :(
Pozdrawiam
Mateusz