Na pytanie z postu trudno odpowiedzieć jednoznacznie, ale spróbuję.To na pewno mi nie przeszkadza :Aplikacja - w porządku - standardowa.Nadmierna moderacja - to nie mój cyrk.Ludzkie zachowania - poziom jak wszędzie.Reklama - jak wszędzie.Pozytywne myślenie - poziom jak wszędzie. Dobra wiedza - tego jest tu sporo Zatem nie ma nic, co naprawdę przeszkadzałoby mi na tym forum ! Gdyby było inaczej - nie wchodziłbym tutaj ps. Zakładanie takiego tematu nic nie wnosi. Temat z hymnami pochwalnymi - może, ale tylko żeby łechtać czyjeś ego - chyba też bez sensu.Namawianie czy propagowanie wzajemnej cierpliwości, zrozumienia - jak najbardziej popieram !! (akcja z Cuzo dla chłopca=duży plus).
Forum jest znakomite, natomiast denerwuje mnie , że na mojego gmaila przychodzą stosy maili z powiadomieniami z tego forum. Jak to wyłączyć?
Mnie denerwuje mały rozmiar zdjęć - nowsze i lepsze telefony robią zdjęcia w formacie ponad 2 mb, a forum dopuszcza 1 mb.
Mi nie podoba się brak szacunku do moderatorów i ich pracy który objawia się bałaganem w galerii zdjęć. W dziale NASZE ZDOBYCZE co chwilę ktoś dodaje zdjęcia sprzętu, zdjęcia znad wody itd..a przecież są do tego dedykowane działy gdzie można dodawać takie zdjęcia. Co chwilę zapewne Mateo sprząta i przerzuca to do odpowiednich działów ale przecież to nic trudnego robić to poprawnie od razu.
Mi to też tutaj nic nie przeszkadza. Jest ok i nie tak jak na innych forach, że jak człowiek coś nie tak zrobi, bo nie wie, nie doczytał, czy też nie potrafi, to od razu kilka krótszych i dłuższych ch......i dostaje. Jest naprawdę dobrze i nie trzeba psuć.