Ja wczoraj "tylko" 13 standardowych karpików
Cytat: Mosteque w 15.06.2015, 22:56Ja dzisiaj na mojej wodzie PZW przeżyłem eldorado!!! No normalnie kilkanaście karpi 30-45 cm, do tego z 10 spinek , bo mi się włos wygiął i strasznie kulka od haka odstawała. Spiął mi się też pod koniec jakiś konkretny osobnik, na oko 50-60 cm, bo do brzegu go podciągnąłem. Wszystko to w niecałe 3h...Teraz najlepsze - miałem dwie zanęty: jedna na Sonu, druga na pelletach Meus. Rzucałem w odległości 5 m od siebie. 90% brań na Sonu, potem już wszystkie. Gdy mi się skończyła, rzuciłem tam podajnik z drugą zanętą... i cisza, jak na drugiej wędce. Generalnie jestem w szoku. Gratulacje.W ktorym miejscu siedziales?
Ja dzisiaj na mojej wodzie PZW przeżyłem eldorado!!! No normalnie kilkanaście karpi 30-45 cm, do tego z 10 spinek , bo mi się włos wygiął i strasznie kulka od haka odstawała. Spiął mi się też pod koniec jakiś konkretny osobnik, na oko 50-60 cm, bo do brzegu go podciągnąłem. Wszystko to w niecałe 3h...Teraz najlepsze - miałem dwie zanęty: jedna na Sonu, druga na pelletach Meus. Rzucałem w odległości 5 m od siebie. 90% brań na Sonu, potem już wszystkie. Gdy mi się skończyła, rzuciłem tam podajnik z drugą zanętą... i cisza, jak na drugiej wędce. Generalnie jestem w szoku.