Chciałbym Wam przedstawić moją własnoręcznie (prawie) robioną torbę na kosz do podbieraka, siatkę, matę, sito i coś jeszcze jak będzie potrzeba

Pierwotnie chciałem kupić jakąś gotową ale ich ceny skutecznie mnie od tego odwiodły.
Moja wersja takiej kosztowała 6,4 zł + 1,5h pracy w czasie oglądania filmu.
Do "stworzenia" torby potrzebujemy:
- torba z Ikea za 1,99 zł
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/17228340/- zamek błyskawiczny 60 cm. Ja kupiłem go za 4,4 zł. Torba niby ma 57 cm ale zamek 60 cm jest nawet o 2 cm za krótki i trzeba lekko torbę zszyć.
Wykonanie to wszycie zamka w torbę, wystarczy zwykła nić. Dobrze go sobie przymocować szpilkami bo ja ich nie miałem i na początku ciągle mi uciekał.
Nitka też nie może być za długa bo się haczy i szarpie co strasznie denerwuje. Teraz myślę, że można użyć żyłki zamiast nitki

Efekt mojej pracy:

Wygląda może niezbyt profesjonalnie ale spełnia swoje zadanie w 100%, a do tego mnie cieszy jak sam umiem coś zrobić

Nie czuć zapachu wody, nic nie cieknie i nie wala się. Torbę można wziąć w rękę lub założyć na ramię bo ma dłuższe rączki, jak będę chciał mogę doszyć uszy do paska na ramię.
Mam jeszcze jedną czy dwie rzeczy do zaprezentowania ale to później bo muszę zrobić zdjęcia

ps. kosz ma 55x45 cm i jest największą rzeczą w torbie.