Nie mam doświadczenia z tymi wędkami, ale używam quivera Ultegry 3,2 m do 50 g i jest rewelacyjny. Nie wiem, czy jeszcze jest dostępny w Askarii, ale kosztował 485 zł i za tę cenę, sądzę, że lepszej wędki się nie kupi 
A jest to starsza wersja Ultegry, najlepsza seria tych wędzisk 
Ja posiadam 4 wędziska Ultegry. 2 szt quiverów i 2 szt 3.66 do 90 g, i są rewelacyjne. Stara seria rządzi, te nowsze nie są już tak dobre ale łatwiej je można kupić. Starsze serię są jeszcze dostępne w niektórych sklepach i Askarii jest tego przykładem. Swoje quivery u nich brałem 
Mogę w 1000% potwierdzić to co pisze
Ścigacz, mam quivera 3.20 i feddera 3.66 do 90g, nie zamienił bym tych wędek za żadne inne. Quivera tez kupowałem w Askari, ostatnio szukałem jej dla znajomego, ale w Askari były nie dostępne, miał dzwonić do nich, ale nie wiem jak to sie skończyło. Jak by sie znowu pokazały to z chęcią kupie następna, nie ma co sie czaić bo sprzęt I klasa

Co do BeastMastera to bawiłem sie seria CX, tyle ze 2.44 , wędeczka tez jest super i na jesień ja na pewno kupie do dłubania białej ryby w trudno dostępnych miejscach.