Autor Wątek: (Z) Sprzęt do waggler/slider na feeder (method)  (Przeczytany 1229 razy)

Offline N3su

• Ekspert
  • Reputacja: 319
  • Ulubione metody: spinning
(Z) Sprzęt do waggler/slider na feeder (method)
« dnia: 11.06.2016, 21:11 »
Witam dziś będąc na rybach stwierdziłem że nie jestem już w stanie komfortowo wędkować moją ulubioną techniką (slider 35m+), ze względu na znacznie pogorszony wzrok.  Więc postanowiłem  całkowicie skupić się tylko na method feederze jak i jego klasycznej wersji.
Szkoda żeby moje  skarby kisły w czeluściach szafy więc postanowiłem je zamienić  może ktoś z was się skusi:

Zestaw nr 1 :

Wędka:
Drennan Acolyte Plus 14ft (kupiony 04-12-2015 w uk) kij kupiłem jako godnego następce ukochanego bayrona  od tego czasu był zemną  może z 3-4 razy(w tym dzisiaj) stan jak z dnia zakupu poza ściągnięta folią z korka
Kołowrotek:
Sensas Luxor FS FV3500( kupiony 03-08-2015) kołowrotek u mnie zdeklasował Aero Matcha od zakupu był ze mną na niemal moich wszystkich wyprawach ze spławikiem 10+ razy nad wodą stan bdb na szpulach nawinięta świeża XPS MAtch sinking 0,148 i 0,181
Spławiki:
Do wędki i kołowrotka dorzucę miły zestaw spławików:

-Silverlite Duo Waggler:
   Gr(4,6,8,10) tylko 10 widziała wodę

-Drennan Loaded Insert Crystals:
   Gr(1, 1.5, 2, , 3(+1BB)) niestety zgubiłem w wodzie 2,5  został mi sam ciężarek nawet nie wiem jak do tego doszło

-Drennan Loaded Giant Crystals:
    Gr(3.5, 4 (+2BB))

-Drennan Insert Crystals:
    Gr( 0.9, 1.2, 1.6, 2, 2.4, 3.4)

-Drennan Giant Crystals
    Gr(4, 4.8)

-Drennan Loaded Crystal Wagglers
     Gr(1, 1.5, 2, 2.5, 3(+1,5BB))

Wkrótce wstawię fotki sprzętu gdy tylko ogarnę jakiś znośny aparat ponieważ mój lg g4 uległ wypadkowi a aktualny telefon jakością zdjęć nie grzeszy.  W zamian w grę wchodzi tylko sprzęt feederowy.Propozycje i zapytania o więcej szczegółów mojego sprzętu proszę kierować do mnie na pw. Nie mam nic do ukrycia więc jak ktoś jest z okolic Sosnowca lub ma możliwość dotarcia do mojego miasta może się ze mną umówić na oględziny. Jeżeli dostanę ciekawą propozycję zamiany jestem w stanie dotrzeć  w niemal każde miejsce Polski.  Jeśli temat się rozwinie wkrótce wystawię więcej moich odległościowych  skarbów na zamianę a jest tego trochę.

Offline piszczu

• Aktywny użytkownik
  • Reputacja: 39
  • Ulubione metody: tyczka i feeder
Odp: (Z) Sprzęt do waggler/slider na feeder (method)
« Odpowiedź #1 dnia: 13.06.2016, 22:12 »
Jaka cena ?