Witam dziś będąc na rybach stwierdziłem że nie jestem już w stanie komfortowo wędkować moją ulubioną techniką (slider 35m+), ze względu na znacznie pogorszony wzrok. Więc postanowiłem całkowicie skupić się tylko na method feederze jak i jego klasycznej wersji.
Szkoda żeby moje skarby kisły w czeluściach szafy więc postanowiłem je zamienić może ktoś z was się skusi:
Zestaw nr 1 :
Wędka:
Drennan Acolyte Plus 14ft (kupiony 04-12-2015 w uk) kij kupiłem jako godnego następce ukochanego bayrona od tego czasu był zemną może z 3-4 razy(w tym dzisiaj) stan jak z dnia zakupu poza ściągnięta folią z korka
Kołowrotek:
Sensas Luxor FS FV3500( kupiony 03-08-2015) kołowrotek u mnie zdeklasował Aero Matcha od zakupu był ze mną na niemal moich wszystkich wyprawach ze spławikiem 10+ razy nad wodą stan bdb na szpulach nawinięta świeża XPS MAtch sinking 0,148 i 0,181
Spławiki:
Do wędki i kołowrotka dorzucę miły zestaw spławików:
-Silverlite Duo Waggler:
Gr(4,6,8,10) tylko 10 widziała wodę
-Drennan Loaded Insert Crystals:
Gr(1, 1.5, 2, , 3(+1BB)) niestety zgubiłem w wodzie 2,5 został mi sam ciężarek nawet nie wiem jak do tego doszło
-Drennan Loaded Giant Crystals:
Gr(3.5, 4 (+2BB))
-Drennan Insert Crystals:
Gr( 0.9, 1.2, 1.6, 2, 2.4, 3.4)
-Drennan Giant Crystals
Gr(4, 4.

-Drennan Loaded Crystal Wagglers
Gr(1, 1.5, 2, 2.5, 3(+1,5BB))
Wkrótce wstawię fotki sprzętu gdy tylko ogarnę jakiś znośny aparat ponieważ mój lg g4 uległ wypadkowi a aktualny telefon jakością zdjęć nie grzeszy. W zamian w grę wchodzi tylko sprzęt feederowy.Propozycje i zapytania o więcej szczegółów mojego sprzętu proszę kierować do mnie na pw. Nie mam nic do ukrycia więc jak ktoś jest z okolic Sosnowca lub ma możliwość dotarcia do mojego miasta może się ze mną umówić na oględziny. Jeżeli dostanę ciekawą propozycję zamiany jestem w stanie dotrzeć w niemal każde miejsce Polski. Jeśli temat się rozwinie wkrótce wystawię więcej moich odległościowych skarbów na zamianę a jest tego trochę.