Głosów w sumie: 54
Głosowanie skończone: 14.09.2016, 19:52
Filip nieważne gdzie, ważne że jedziemy
Filip... Powiem, Ci przyjacielu drogi tak... nieważne jest miejsce, a liczą się Ludzie ja pojadę za Wami nawet 15 km za Kraków Ot taki żart! Jadę gdzie tylko wybierzecie miejsce
Cytat: maciek_krk w 06.09.2016, 22:04Filip... Powiem, Ci przyjacielu drogi tak... nieważne jest miejsce, a liczą się Ludzie ja pojadę za Wami nawet 15 km za Kraków Ot taki żart! Jadę gdzie tylko wybierzecie miejsce Maciek, ale jak coś to głosuj na łowisko w Wielkopolsce
CytujCytat: maciek_krk w 06.09.2016, 22:04Filip... Powiem, Ci przyjacielu drogi tak... nieważne jest miejsce, a liczą się Ludzie ja pojadę za Wami nawet 15 km za Kraków Ot taki żart! Jadę gdzie tylko wybierzecie miejsce Maciek, ale jak coś to głosuj na łowisko w Wielkopolsce Masz mój głos!
Cytat: maciek_krk w 06.09.2016, 22:55CytujCytat: maciek_krk w 06.09.2016, 22:04Filip... Powiem, Ci przyjacielu drogi tak... nieważne jest miejsce, a liczą się Ludzie ja pojadę za Wami nawet 15 km za Kraków Ot taki żart! Jadę gdzie tylko wybierzecie miejsce Maciek, ale jak coś to głosuj na łowisko w Wielkopolsce Masz mój głos! Masz mój uścisk dłoni na zlocie!
Mario weźmiesz specyfik ?
A co za różnica?