Za wiele Ci o prestonach nie napiszę

bo ich nie używałem nad wodą

Miałem nowiuśkie zakupione ale je sprzedałem

Wkurzał mnie ten łącznik preston quisk change bead . Ja często zmieniam przypony , i muszę to robić szybko i sprawnie

Jeśli chodzi zaś o ten podajnik z Guru co podajesz , też go miałem i używałem raz nad wodą

Nic specjalnego . Miałem small , i powiem Ci że jest mały , nawet chyba mniejszy ciut od Drennana small . Raz używałem i też go sprzedałem

Od sezonu 2015 używam podajników i form od Drennana . Wcześniej miałem small i large ale large w poprzednim sezonie sprzedałem

I praktycznie od połowy sezonu 2015 używam small Drennan , ale ale ....... chcę pokombinować z większymi przynętami i bałwankami a w small miejsce ograniczone

Też się zastanawiałem nad tymi co podaje Jacek , Guru H. large , ale w rezultacie wybrałem znowu Drennana Large 35 g , dosłownie dzisiaj przyszła mi paczka z ów podajnikami . Dlaczego Drennana , chyba z przyzwyczajenia

No i nie mam z nimi żadnego problemu , nawet hak mi się nie zaczepia o żeberka czy coś w tym rodzaju .
Skromnie tylko dodam że , te Guru H. large zapewne też zakupię , ale troszkę później

Fakt drogie , ale pewnie konkretne podajniki