Autor Wątek: Mini kosz pod methodę  (Przeczytany 3595 razy)

Ryba1987

• Gość
Odp: Mini kosz pod methodę
« Odpowiedź #15 dnia: 05.09.2018, 17:09 »
Wiedziałem że coś odkopie :D
Mini kosz to mam na tyczkę, wkręcany do ramienia :P

Jak to wszystko wygląda to może w niedziele zdjęcie zrobię :) Podjadę do Feeder Fansów podpatrzeć jak się łowi, i jak już skończą, to się gdzieś rozpakuję i podeśle zdjęcie "mini" zestawu z koszem :P

Offline gregorynos

• Nowy użytkownik
  • *
  • Reputacja: 0
« Odpowiedź #16 dnia: 05.09.2018, 17:45 »
Koniecznie zrób zdjęcie, bo chciałem coś takiego spróbować!
Pozdrawiam.

Offline stas1

• Ekspert
  • Reputacja: 304
  • Łowię, bo lubię
    • Galeria
  • Ulubione metody: feeder
« Odpowiedź #17 dnia: 05.09.2018, 18:02 »
Mały kosz z mini osprzętem,dzielnie służy od lat ;D ;D
Staś
Klasyczny Feeder

Offline Zembro

• Ekspert
  • Reputacja: 66
  • Ulubione metody: feeder
« Odpowiedź #18 dnia: 05.09.2018, 20:39 »
Stasiu dziękuję, to cenna informacja. Myślę, że również na moje potrzeby przynajmniej na początek taki kosz, ale z podnóżkiem, zupełnie wystarczy. Zawody w których planuję brać udział, przynajmniej na dzień dzisiejszy, to tylko zawody w kole, później może się coś zmieni, zobaczymy. Domyślam się, że kosz jest bliźniaczą konstrukcją z różnymi markami dostępnymi na rynku (np. Jaxon. Mistrall), stąd moje pytanie, czy ten czy np. Jaxon etc. Na kosze typu Matrix, Preston może kiedyś przyjdzie czas, na początek są dla mnie za drogie. Decathlon, jako sklep wędkarski bardzo mi odpowiada z różnych względów, mam masę ich ciuchów myśliwskich, których używam jako wędkarz i jestem zadowolony. Wiele rzeczy mogę zamówić z bezpłatną dostawą do domu, a mam ok. 100 km do najbliższego dobrego sklepu tej marki w Warszawie.
-Paweł-

Offline N3su

• Ekspert
  • Reputacja: 319
  • Ulubione metody: spinning
« Odpowiedź #19 dnia: 05.09.2018, 21:15 »
Od CSBtroszkę lepsza opcją jest: https://allegro.pl/kombajn-kosz-podest-jaxon-ak-kze001-gratisy-i4982486395.html#thumb/5. Cena nie jakoś dużo większa, a wygoda w transporcie większa, jeśli ma być z podnóżkiem. Gabarytowo wypadają podobnie. Sam szukałem kiedyś kompakta, kupiłem tradycyjnego Mavera 25 mm. W praktyce z podnóżkiem składanym do boku zajmował podobnie miejsca jak Z-frame. A sam podnóżek był upierdliwy w przenoszeniu na stanowisko. Więc się z tego wyleczyłem. Jeśli chodzi o mały kosz z podnóżkiem, to MAP H30 Lite jest godny uwagi ale swoje kosztuje.