Autor Wątek: Rod pod radical quantum?  (Przeczytany 1452 razy)

Offline Wojtek32001

• Nowy użytkownik
  • *
  • Reputacja: 1
Rod pod radical quantum?
« dnia: 11.07.2016, 10:11 »
Czy ktoś używał może rod poda radical quantum? Czekam na Wasze opinie i spostrzeżenia.
Wojtek

Offline josephson

• Nowy użytkownik
  • *
  • Reputacja: 0
Odp: Rod pod radical quantum?
« Odpowiedź #1 dnia: 17.07.2016, 00:37 »
Czy ktoś używał może rod poda radical quantum? Czekam na Wasze opinie i spostrzeżenia.
Witam,

Miałem okazję testować zdaje się że ten właśnie Rod Pod i mam o nim jak najlepsze zdanie. W sklepie mówili, że w podobnej cenie nie ma konkurencji ja do takich rewelacji podchodzę z dystansem. Okazało się jednak - po przeszukaniu allegro ito itd, że faktycznie w do 300 PLN ciężko coś znaleźć. Ewentualnie Dam Mad 3 pełnej nazwy nie pamiętam.
Wracając do Radicala to jest świetnie wykonany. Mega łatwo się go rozkłada, można regulować kąty nóżek. W ciągu ostatniego dnia testów wiał bardzo silny wiatr, który... Zdawał się na tym rod'zie nie robić najmniejszego wrażenia. Padał obfity deszcz, świeciło palące słońce, a on raz ustawiony stał przez 4 dni niewzruszony. Do minusów zaliczyć można zbyt bliskie usytuowanie uchwytów na wędki, przy dużych kołowrotkach rączki zachaczaja o sąsiednie kręcioły. Poza tym ciężko wskazać jakieś poważne wady.

Pozdrawiam Paweł.

Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka