Autor Wątek: Sklepdrapieznik.pl  (Przeczytany 1203989 razy)

Offline Luk

• Administrator
  • Ekspert
  • Reputacja: 2078
  • Wędkarstwo rządzi!
Odp: Sklepdrapieznik.pl
« Odpowiedź #1590 dnia: 11.11.2016, 06:11 »
I kolego Enzo odpuść sobie te złośliwości w wątku sklepu m6 i na szybko napisanej "recenzji" sklepu bo do niczego to nie prowadzi chyba, że do niezdrowej atmosfery a chyba nie o to chodzi...

To nie żadna złośliwość ! Po przeczytaniu tylu chwalebnych opinii o Waszym najlepszym sklepie uświadomiłem sobie że znam w mojej ocenie równie dobry sklep gdzie kupuje dobre produkty w dobrych cenach i również zawsze można uzyskać pomoc czy pożądane informacje.
Tyle i Proszę nie prowokuj bo to prowadzi do niezdrowej atmosfery.

Enzo, udzielę Ci pewnej wskazówki. Jako admin. Załóż osobny wątek o danym sklepie, a nie pisz o swoich odczuciach tutaj. Wielu lubi pokazać, że idzie pod prąd lub myśli 'inaczej'. Nijak się to ma jednak do tego, ze tyle osób akurat lubi ten sklep. Co Twój wpis zmieni? Chcesz zwrócić kilkudziesięciu osobom uwagę, że nie mają racji? Zę są dzieciakami, co nie mają pojęcia o czym piszą? ;D

Absolutnie nie mam zamiaru bronić tu Drapieżnika, ale mam wrażenie, ze są osoby, którym w niesmak jest to, że jest sklep który jest chwalony, robi się zakupy, które ludzi cieszą. Uwagi o jakiś limitach, cenach rozumiem, wpisy  jak Twoje już nie. Nie ulega wątpliwości, że jest sporo sklepów z dobrą, fachową obsługą, świetnym zaopatrzeniem. Jednak to wątek o tym sklepie a nie o o wszystkich w Polsce. Są wątki przecież o innych sklepach! Jeżeli masz się czym podzielić - załóż nowy wątek. Bo takie wpisy tylko antagonizują ludzi. I dodam jeszcze jedno. Ci co piszą takie rzeczy w tym wątku mają jedną zadziwiającą cechę. Są związani z innymi sklepami bądź firmami :D

Dodam jeszcze, że na tym forum chodzi nam głównie o dzielenie się informacjami, spostrzeżeniami, kładziemy sobie za cel rozwijanie się,  udostępnianie innym 'wiedzy', kontaktów, poszerzanie świadomości wędkarskiej. To forum nie zostało założone z myślą o robieniu kasy, póki co jest jak i cały portal non profit. Dlatego cenimy sobie szczerość i wzajemny szacunek.

Sklep Drapieżnik wniósł wiele nowego do polskiej rzeczywistości, widzimy to tutaj na tym forum. Bez ogródek powiem, że jeszcze dwa lata temu kupowanie Prestona, Sonubaitsa i Koruma w Polsce było męczarnią, z kilku powodów, jednym była fatalna obsługa i wręcz niedopuszczalne traktowanie klienta w jednym sklepie. Poziom obsługi jaki zaoferował Drapieżnik był niczym niebo a ziemia. Teraz wielu z nas czuje naprawdę, że klient jest panem, mamy wielki, olbrzymi wybór towaru, megaszybką przesyłkę, pomoc, serwis. W razie problemów jest z kim wszystko załatwić, nie trzeba zmagać się z nielubiącym ludzi i bardzo nieprofesjonalnym sprzedawcą. Z przyjemnością wielką zauważam, jak i inne sklepy zaczynają oferować podobny poziom obsługi. Nawet ten z najbardziej chamską w Polsce przechodzi metemorfozę, chyba, że mi się wydaje :D

Te wpisy tutaj, ludzi zadowolonych, to są prawdziwe i szczere opinie. Większość borykała się wcześniej z obsługą a la Miś.  Dlatego nie piszmy, że 'dziwmy się, że tyle osób chwali ten sklep' lub że na tym portalu ktoś promuje Drapieżnika lub jest jakaś zmowa pomiędzy nim a administracją. Nic z tych rzeczy. Ten sklep broni się sam. Może oni nie wiedzą, ale wg mnie wnieśli wiele do wędkarskiej rzeczywistości, sprawili, że wielu z nas czuje się normalnie, tak jak powinien człowiek w w Europie, w XXI wieku. Należny się im za to wielki :thumbup:
Lucjan

Offline Tono

• Zaawansowany użytkownik
  • Reputacja: 22
  • Ulubione metody: trotting
« Odpowiedź #1591 dnia: 11.11.2016, 07:18 »
I kolego Enzo odpuść sobie te złośliwości w wątku sklepu m6 i na szybko napisanej "recenzji" sklepu bo do niczego to nie prowadzi chyba, że do niezdrowej atmosfery a chyba nie o to chodzi...

To nie żadna złośliwość ! Po przeczytaniu tylu chwalebnych opinii o Waszym najlepszym sklepie uświadomiłem sobie że znam w mojej ocenie równie dobry sklep gdzie kupuje dobre produkty w dobrych cenach i również zawsze można uzyskać pomoc czy pożądane informacje.
Tyle i Proszę nie prowokuj bo to prowadzi do niezdrowej atmosfery.

Enzo, udzielę Ci pewnej wskazówki. Jako admin. Załóż osobny wątek o danym sklepie, a nie pisz o swoich odczuciach tutaj. Wielu lubi pokazać, że idzie pod prąd lub myśli 'inaczej'. Nijak się to ma jednak do tego, ze tyle osób akurat lubi ten sklep. Co Twój wpis zmieni? Chcesz zwrócić kilkudziesięciu osobom uwagę, że nie mają racji? Zę są dzieciakami, co nie mają pojęcia o czym piszą? ;D

Absolutnie nie mam zamiaru bronić tu Drapieżnika, ale mam wrażenie, ze są osoby, którym w niesmak jest to, że jest sklep który jest chwalony, robi się zakupy, które ludzi cieszą. Uwagi o jakiś limitach, cenach rozumiem, wpisy  jak Twoje już nie. Nie ulega wątpliwości, że jest sporo sklepów z dobrą, fachową obsługą, świetnym zaopatrzeniem. Jednak to wątek o tym sklepie a nie o o wszystkich w Polsce. Są wątki przecież o innych sklepach! Jeżeli masz się czym podzielić - załóż nowy wątek. Bo takie wpisy tylko antagonizują ludzi. I dodam jeszcze jedno. Ci co piszą takie rzeczy w tym wątku mają jedną zadziwiającą cechę. Są związani z innymi sklepami bądź firmami :D

Dodam jeszcze, że na tym forum chodzi nam głównie o dzielenie się informacjami, spostrzeżeniami, kładziemy sobie za cel rozwijanie się,  udostępnianie innym 'wiedzy', kontaktów, poszerzanie świadomości wędkarskiej. To forum nie zostało założone z myślą o robieniu kasy, póki co jest jak i cały portal non profit. Dlatego cenimy sobie szczerość i wzajemny szacunek.

Sklep Drapieżnik wniósł wiele nowego do polskiej rzeczywistości, widzimy to tutaj na tym forum. Bez ogródek powiem, że jeszcze dwa lata temu kupowanie Prestona, Sonubaitsa i Koruma w Polsce było męczarnią, z kilku powodów, jednym była fatalna obsługa i wręcz niedopuszczalne traktowanie klienta w jednym sklepie. Poziom obsługi jaki zaoferował Drapieżnik był niczym niebo a ziemia. Teraz wielu z nas czuje naprawdę, że klient jest panem, mamy wielki, olbrzymi wybór towaru, megaszybką przesyłkę, pomoc, serwis. W razie problemów jest z kim wszystko załatwić, nie trzeba zmagać się z nielubiącym ludzi i bardzo nieprofesjonalnym sprzedawcą. Z przyjemnością wielką zauważam, jak i inne sklepy zaczynają oferować podobny poziom obsługi. Nawet ten z najbardziej chamską w Polsce przechodzi metemorfozę, chyba, że mi się wydaje :D

Te wpisy tutaj, ludzi zadowolonych, to są prawdziwe i szczere opinie. Większość borykała się wcześniej z obsługą a la Miś.  Dlatego nie piszmy, że 'dziwmy się, że tyle osób chwali ten sklep' lub że na tym portalu ktoś promuje Drapieżnika lub jest jakaś zmowa pomiędzy nim a administracją. Nic z tych rzeczy. Ten sklep broni się sam. Może oni nie wiedzą, ale wg mnie wnieśli wiele do wędkarskiej rzeczywistości, sprawili, że wielu z nas czuje się normalnie, tak jak powinien człowiek w w Europie, w XXI wieku. Należny się im za to wielki :thumbup:

Zawsze tematy sklepów wywołują burzliwe dyskusje na forach, obojętnie jakich.
Nie wiem dlaczego wzbudzają zawiść, podejrzliwość, często wpisuje się konkurencja tylko po to aby poniżyć, dopiec.
Lucjan jak w większości wpisów konkretny i bardzo rzeczowy, taki admin całą gębą i do tego z klasą. Chętnie bym poznał osobiście :)
Wątpliwości mam tylko przy wpisach, że w Polsce bezrybie.
A Drapieżnik mnie denerwuje tym nachalnym "Zapisałeś się już do naszego newslettera ? Nie ma na co czekać !".
Oglądam ich oferty często i z powodu powyższego wiele niecenzuralnych słów padło z mojej strony przed ekranem monitora.

Offline Wonski81

• Ekspert
  • Reputacja: 939
  • Ulubione metody: method feeder
« Odpowiedź #1592 dnia: 11.11.2016, 07:58 »
Specyficzne wychowanie widać przynosi zamierzone skutki ;)
Nie mówię o wychowaniu przez rodziców, chociaż po części też...

Jeśli będziemy cały czas, klasycznie "po polsku", podejrzliwi, i będziemy widzieli w każdym temacie drugie dno, to na forum będzie taki sam porządek, jaki mamy w skali kraju...

Mam takie wrażenie, że jeśli ludzie kogoś chwalą, bądź coś, to rodzi się w nas Polakach takie uczucie, aby to pozytywne podejście zniszczyć. Dla zasady? Dla chorej satysfakcji?
Ja też to mam w sobie, nie jestem żadnym ideałem, ani mentorem, staram się jednak zmienić. Sam fakt, że zauważam swoje własne reakcje, to już bardzo dużo.

A czy nikt nie pomyślał w sposób pozytywny o przyszłości sklepu jakim jest Drapieżnik?
Może się dorobią, rozwiną, sprowadzą kolejne marki, otworzą kolejne sklepy, uzyskają i zaproponują klientom lepsze ceny?
Ich sukces będzie dla kogoś solą w oku?
Ja bym się bardzo ucieszył.
Bo ogólnie sukces w Polsce, to jest coś złego.
I praktycznie niemożliwy jest sukces bez matactw, łapówek, "pleców" i bycia podłym.
Nie jest możliwe "dorobienie się" na ciężkiej pracy, dobrym planie i przemyślanej strategii. W oczach społeczeństwa jak ktoś odnosi sukces, to zaraz jest "złodziejem" :-\
Co powiemy jeśli za kilka lat się rozwiną? Dobrze prosperują za nasze pieniądze?

Bez wsparcia klientów sklep może zostać zamknięty, z powodów finansowych, z powodu wyczerpania właściciela...

Będzie to powód do radości czy narzekań, gdy Drapieżnik będzie zamknięty?
Kilka osób będzie z tego dumnych?
Trzeba będzie robić zakupy w sklepie B, a tam mają nas w D... ?:P

Jeśli ktokolwiek zna sklep, w którym mają fajne towary, dobre ceny, bądź profesjonalną obsługę, to piszcie na forum. Sam chętnie skorzystam, bez podtekstów i bez obaw.

Acha. Jako, że jestem szczery odpowiadam ;D

Drapieżnik dał mi bon 500zł, za te moje wypociny i zniżkę na kolejne zakupy.

Z DAM otrzymałem czek na 10 tys Euro za recenzje Calybera.

Daiwa zaproponowała 10 kołowrotków gratis i pracę w ich serwisie, jako dyrektor, z pensją 8tys /mc...
Czesiek

Kadłubek

• Gość
« Odpowiedź #1593 dnia: 11.11.2016, 09:16 »
D ma taką politykę, że 50 zł minimum ich sprawa nie podoba się nie kupuj.
Choć same MM to prawie 40 zł dodajcie jakieś akcesoria, przynęty i limit przekroczony. Aż tak to boli to niestety nie kupuj.
Ceny nie pasują nie kupuj.
TYLE

Mają dobrą obsługę choć nie kupuję np. wędki bez wcześniejszego oglądania więc nie wiem jak ich wędki.
Obsługa dobra kompetentna kosztuje czy się to podoba czy nie. Właściciel też nie robi (chyba) tego za darmo.
Biznes i tyle nie podoba się nie kupuj a nie "hejtuj" sklepu bo tak ma. Więcej takich sklepów to lepiej bo sklepy w PL to w większości niestety tzw. "Janusze biznesu" co sprzedają np. towar prosto z Chin + swoja marża lub mega problemy ze zwrotami i reklamacjami. Powoli się to zmienia.

Daiwa zaproponowała 10 kołowrotków gratis i pracę w ich serwisie, jako dyrektor, z pensją 8tys /mc...

To kiedy w dobrej cenie w dziale giełda? :P

Offline Tono

• Zaawansowany użytkownik
  • Reputacja: 22
  • Ulubione metody: trotting
« Odpowiedź #1594 dnia: 11.11.2016, 09:21 »
Specyficzne wychowanie widać przynosi zamierzone skutki ;)
Nie mówię o wychowaniu przez rodziców, chociaż po części też...

Jeśli będziemy cały czas, klasycznie "po polsku", podejrzliwi, i będziemy widzieli w każdym temacie drugie dno, to na forum będzie taki sam porządek, jaki mamy w skali kraju...

Mam takie wrażenie, że jeśli ludzie kogoś chwalą, bądź coś, to rodzi się w nas Polakach takie uczucie, aby to pozytywne podejście zniszczyć. Dla zasady? Dla chorej satysfakcji?
Ja też to mam w sobie, nie jestem żadnym ideałem, ani mentorem, staram się jednak zmienić. Sam fakt, że zauważam swoje własne reakcje, to już bardzo dużo.

A czy nikt nie pomyślał w sposób pozytywny o przyszłości sklepu jakim jest Drapieżnik?
Może się dorobią, rozwiną, sprowadzą kolejne marki, otworzą kolejne sklepy, uzyskają i zaproponują klientom lepsze ceny?
Ich sukces będzie dla kogoś solą w oku?
Ja bym się bardzo ucieszył.
Bo ogólnie sukces w Polsce, to jest coś złego.
I praktycznie niemożliwy jest sukces bez matactw, łapówek, "pleców" i bycia podłym.
Nie jest możliwe "dorobienie się" na ciężkiej pracy, dobrym planie i przemyślanej strategii. W oczach społeczeństwa jak ktoś odnosi sukces, to zaraz jest "złodziejem" :-\
Co powiemy jeśli za kilka lat się rozwiną? Dobrze prosperują za nasze pieniądze?

Bez wsparcia klientów sklep może zostać zamknięty, z powodów finansowych, z powodu wyczerpania właściciela...

Będzie to powód do radości czy narzekań, gdy Drapieżnik będzie zamknięty?
Kilka osób będzie z tego dumnych?
Trzeba będzie robić zakupy w sklepie B, a tam mają nas w D... ?:P

Jeśli ktokolwiek zna sklep, w którym mają fajne towary, dobre ceny, bądź profesjonalną obsługę, to piszcie na forum. Sam chętnie skorzystam, bez podtekstów i bez obaw.

Brawo za ten wpis poza tym co pogrubiłem, chyba po wpływem emocji napisane :)
Tak zdecydowanie wychowanie przez rodziców i obcowanie na co dzień z ludźmi zostawia ślad.
Nieumiejętność cieszenia się z innymi z powodu zawiści, bo ja tego nie mogę mieć, bo nie mam tyle pieniędzy.
Podejrzliwość w stylu kupił drogo to pewnie kombinuje lub ukradł, ciekawe skąd ma kasę.
Bida w tej Polsce, ale najbardziej umysłowa, bo ludzie autentycznie biedni nie proszą o nic i nie mają pretensji, żyją sobie swoim życiem skromnie i mają w czterech literach fanaberie szajbniętych celebrytów :)
Temat rzeka, tak, że zbieram się i idę powędkować spławikiem na dziki staw w Czeladzi - Piaski :D :beer:

Offline Arunio

• Ekspert
  • Reputacja: 524
  • Życie jest krótkie, a łowić się chce!
    • Galeria
  • Ulubione metody: feeder
« Odpowiedź #1595 dnia: 11.11.2016, 09:53 »
Czesiek :thumbup: :beer: 
Arek

Offline makaro

• Ekspert
  • Reputacja: 77
  • Rybki moje rybki, gdzie jesteście.
  • Ulubione metody: bat i feeder
« Odpowiedź #1596 dnia: 11.11.2016, 21:52 »
Czesiek dlaczego nie bierzesz roboty u Daiwy?
Budowlanka to nie wędkarstwo. Nawet w robocie będziesz łowił, może na sucho, ale zawsze.
Za tekst :thumbup:.
Mam takie samo zdanie, nie dorośliśmy do tego, aby odnosić sukcesy i tym się cieszyć, a jednocześnie nie być zawistnymi w stosunku do innych.
Marek

Offline stoperjagi

• Aktywny użytkownik
  • Reputacja: 5
  • moczę kije bo lubię
  • Ulubione metody: method feeder
« Odpowiedź #1597 dnia: 15.11.2016, 17:58 »
Wczoraj przyszła wędka z Drapieżnika, no i niestety muszę wszystkich "zmartwić". Wędka zapakowana profesjonalnie, tuba, folia z powietrzem i  to wszystko jeszcze w kartonie, aż kurier chwalił. Moje 3 zamówienie w tym sklepie i zdecydowanie nie ostatnie.
Mirek

Offline Arunio

• Ekspert
  • Reputacja: 524
  • Życie jest krótkie, a łowić się chce!
    • Galeria
  • Ulubione metody: feeder
« Odpowiedź #1598 dnia: 15.11.2016, 19:18 »
Dziś odebrałem swą 2 przesyłkę . :thumbup: Polecam. Koszt dostawy, jest zajefajny. Kurier 6 zyla. A mogłem mieć Pocztę za friko. Ale wiadomo. Nowe zabawki szybko się chce.
Arek

Offline Maciek

• Ekspert
  • Reputacja: 74
  • Dzień bez wędkowania jest dniem straconym.
« Odpowiedź #1599 dnia: 15.11.2016, 19:43 »
Kolejna przesyłka z Drapieżnika u mnie i jak zawsze 10/10.

Dodam tylko że zanęty i drobne akcesoria ,lepiej zapakowane :bravo: niż w niektórych sklepach kije ;)
Maciek

Offline kmc23

• Aktywny użytkownik
  • Reputacja: 13
  • Ulubione metody: feeder i spinning
« Odpowiedź #1600 dnia: 15.11.2016, 20:34 »
Dla zainteresowanych ofertą chłopaków z Feeder Baits, od jutra sprzedaż w Drapieżniku ;)

Dumbel fermentowana kukurydza - Feeder Bait Epidemia
F1 Mix - Ochotka & Konopia Feeder Bait
Dumbel fluo Halibut - Feeder Bait
Dumbel Fluo Truskawka - Feeder Bait
Rano nie brały, potem przestały.

Offline Lug (Darek Jagodziński)

• Ekspert
  • Reputacja: 137
  • Ulubione metody: slider
« Odpowiedź #1601 dnia: 15.11.2016, 22:02 »
Trochę poza tematem. Dla Arka :)