Autor Wątek: Sklepdrapieznik.pl  (Przeczytany 1204056 razy)

Offline mjmaciek

• Ekspert
  • Reputacja: 936
    • Galeria
  • Ulubione metody: feeder
Odp: Sklepdrapieznik.pl
« Odpowiedź #3405 dnia: 06.12.2019, 10:08 »
A abstrachując od trzech stron obsurdu.

Grzegorz współczucie wymarzony kij , jeszcze za tyle siana..

Ale jak widać drapieżnik w pełni profesjonalnie podszedł do tematu.

A na dodatek na bank dostaniesz i nowy kij.
Maciek

Offline grzegorz88

• Ekspert
  • Reputacja: 162
« Odpowiedź #3406 dnia: 06.12.2019, 11:05 »
Panowie takie zapakowanie jest w 100% poprawne. Chodzi o to żeby wędka miała w tubie trochę luzu a folia ma za zadanie tylko nie dopuścić o nadmierne obijanie się wędki o ścianki tuby. Wysłałem w życiu pełno wędek i tyczek i wiem że nadmierne przesadzanie z folią tylko nie potrzebnie dodaje naprężeń bo cała wędka jest na sztywno w tubie.
Mówisz trochę luzu ;) ?
Taka kulka na górę to nie nadmierna ilość? ;)

Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka

Offline Piker

• Ekspert
  • Reputacja: 183
  • Ulubione metody: method feeder
« Odpowiedź #3407 dnia: 06.12.2019, 11:26 »
Jedna skrajność to zawinięcie wędki w tyle folii, żeby siedziała na ciasno, ale druga skrajność to tyle luzu, że lata tam jak szmata w tej tubie. Nikt nie wmówi mi, że to jest zdrowe dla kija.
Uzależniony od wędkarstwa

Chub

• Gość
« Odpowiedź #3408 dnia: 06.12.2019, 11:43 »
Jakiś czas temu kupiłem bata 7m Colmic Extreme.
Przyszedł w trójkątnym kartoniku bez niczego więcej 8)
Z paru  innych sklepów też tak otrzymywałem wędki.

Offline grzegorz88

• Ekspert
« Odpowiedź #3409 dnia: 06.12.2019, 16:10 »
Drugi SLR dotarł zapakowany idealnie, pokrowiec owinięty folią wypełniał tube tak, żę wedka nie miała możliwości przemieszczenia.
Nie była wcisnięta na chama w tubę. Obylo się też bez foliowo-taśmowego kokonu, którego rozrywanie jest irytujące i jak ktoś zauważył może  doprowadzić do uszkodzenia delikatnych przelotek. Tuba dodatkowo spakowana w karton.
Neoprenowy pokrowiec też wygląda znacznie lepiej, przelotki nie pozostawiły śladów na sciankach. Dół nie jest pozaginany od latania góra-dół po tubie. Oczywiście nie ma większego znaczenia te kilka zagięć, ale w mojej ocenie świadczy o tym co przechodził luźno spakowany kijek w transporcie. Mimo zapewnień pracownika, że każdy jeden wygląda tak samo to dzisiejszy wygląda jednak inaczej ;)

Offline Azymut

• Ekspert
  • Reputacja: 577
  • Ulubione metody: waggler i feeder
« Odpowiedź #3410 dnia: 06.12.2019, 16:40 »
Niech służy :beer:
A dla Drapieżników kolejny :thumbup: za profesjonalne podejście i wyjście z twarzą z tej sytuacji.

Co po niektórym radze nie zajmować się biznesem, klient Pan. Złota zasada.
https://www.instagram.com/match_n_feeder/

PB:
Karp 93 cm, (83 cm PZW)
Amur 83 cm,
Jesiotr 110 cm,
Lin 52 cm,
Karaś pospolity 41 cm,
Karaś srebrzysty 44 cm,
Leszcz 69 cm,
Jaź 50 cm,
Płoć 37 cm.

Offline grzegorz88

• Ekspert
« Odpowiedź #3411 dnia: 06.12.2019, 17:19 »
Nie do końca wyglądało to tak kolorowo..
Mimo, że napisałem maila z problemem nie podając numeru telefonu, zdnerewowany pracownik zaczął do mnie wydzwaniać z pretensjami. Pytał dlaczego napisałem posta na forum.
Twierdził że fabrykuję zdjęcia, celowo robię zdjęcia drugiego końca pokrowca bo nie widzi znaczka.
Twierdził, że kupiłem wędkę, a pokrowiec to dodatek i może być zniszczony. Że skoro kupiłem kijek z dużym rabatem to nie powinienem robić problemów. Pytał dlaczego robie, zakupy w ich sklepie.
Że ja ciągle robię problemy, bo to już druga moja reklamacja(niezasadna) Tylko żeby dorobić się konta "vip" trochę tych zamówien musiałem w tym sklepie zrobić ;)
Niepotrzebnie wdawałem się w dyskusje z tym człowiekiem, lepiej mieć wszystko na piśmie co by potem móc pochwalić takimi kwiatkami, wielbiciele garści darmowego pelletu i tak nie uwierzą ;)
Masa nerwów i zepsuty dzień. Oczywiście konsekwentne nie przyznawanie się do błędu, ale żebym się odczepił to oni przyślą drugą wędkę..

Offline linus1

• Aktywny użytkownik
  • Reputacja: 12
  • Ulubione metody: tyczka i feeder
« Odpowiedź #3412 dnia: 06.12.2019, 17:23 »
Lubię darmowy pellet >:O

Offline Azymut

• Ekspert
  • Reputacja: 577
  • Ulubione metody: waggler i feeder
« Odpowiedź #3413 dnia: 06.12.2019, 17:25 »
??? ??? ??? ???

Szok... Takie rzeczy usłyszeć? Nie spodziewałem się tego po nich. I pokrowca nie kupujesz ha ha co za tekst! Chłop chyba ewidentnie miał gorszy dzień.

Łaski nie robią....
https://www.instagram.com/match_n_feeder/

PB:
Karp 93 cm, (83 cm PZW)
Amur 83 cm,
Jesiotr 110 cm,
Lin 52 cm,
Karaś pospolity 41 cm,
Karaś srebrzysty 44 cm,
Leszcz 69 cm,
Jaź 50 cm,
Płoć 37 cm.

Offline Starkly

• Zaawansowany użytkownik
  • Reputacja: 26
  • Ulubione metody: feeder
« Odpowiedź #3414 dnia: 06.12.2019, 17:36 »
Mimo, że napisałem maila z problemem nie podając numeru telefonu, zdnerewowany pracownik zaczął do mnie wydzwaniać z pretensjami. Pytał dlaczego napisałem posta na forum.
Twierdził że fabrykuję zdjęcia, celowo robię zdjęcia drugiego końca pokrowca bo nie widzi znaczka.
Twierdził, że kupiłem wędkę, a pokrowiec to dodatek i może być zniszczony. Że skoro kupiłem kijek z dużym rabatem to nie powinienem robić problemów. Pytał dlaczego robie, zakupy w ich sklepie.
Że ja ciągle robię problemy, bo to już druga moja reklamacja(niezasadna) Tylko żeby dorobić się konta "vip" trochę tych zamówien musiałem w tym sklepie zrobić ;)
Niepotrzebnie wdawałem się w dyskusje z tym człowiekiem, lepiej mieć wszystko na piśmie co by potem móc pochwalić takimi kwiatkami, wielbiciele garści darmowego pelletu i tak nie uwierzą ;)
Masa nerwów i zepsuty dzień. Oczywiście konsekwentne nie przyznawanie się do błędu, ale żebym się odczepił to oni przyślą drugą wędkę..

Doprawdy tragicznie się z toga obeszli. Ta pozaginane skarpeta pewnie nie dawała Ci spać po nocach.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Offline Kozi

• Ekspert
  • Reputacja: 412
« Odpowiedź #3415 dnia: 06.12.2019, 17:47 »

Mogłeś już sobie darować ten wpis. Wędkę wymienili pewnie jeszcze na swój koszt, ale tobie nadal coś nie pasuje... Kup w innym sklepie to zobaczysz jak cie potraktują i jak zapakują towar.

Offline grzegorz88

• Ekspert
« Odpowiedź #3416 dnia: 06.12.2019, 18:02 »
Owszem mogłem, jednak czemu miałbym ukrywać zachowanie tego pracownika?
Ach zapomniałem że Drapieżnikowi to tylko miodkiem można smarować, a jak coś nie tak to wypada milczeć ;)

Offline Sebula

• Ekspert
  • Reputacja: 225
  • Ulubione metody: wędkarstwo karpiowe
« Odpowiedź #3417 dnia: 06.12.2019, 18:02 »

Uskarżasz się, i to od samego początku. Eskalujesz problem i próbujesz zaistnieć. A to za mało folii, a to wędka za luźno spakowana, a to coś że szczytówkami. Ewidentnie generujesz problem i próbujesz nią epatować całe forum. Tylu z nas robiło już tam wiele razy zakupy. A Ty jeden biedny i poszkodowany!!! Skończ już ten wątek, rozłóż wędkę i ciesz się nowym zakupem.
A w te brednie, które rzekomo w Drapieżniku mówili raczej nie uwierzę. Choć może mają Cię już po uszy i chcieli, żebyś się po prostu odczepił!!! >:O
Pozdrawiam Seba

Offline Kozi

• Ekspert
  • Reputacja: 412
« Odpowiedź #3418 dnia: 06.12.2019, 18:10 »
Ach zapomniałem że Drapieżnikowi to tylko miodkiem można smarować, a jak coś nie tak to wypada milczeć ;)

Akurat ani razu nie chwaliłem tutaj tego sklepu. Kiedyś robiłem tam zakupy, ale od kiedy przestawiłem się typowo na karpie kupuje w innych sklepach. Serio proponuje ci zrobic parę razy zakupy w innych sklepach to wtedy docenisz obsługę w Drapeiżniku z tym, że wszystko ma swoje granice a takie sprawy jak reklamacje itp powinno się załatwiać ze sklepem a nie wypisywac na forum. Tym bardziej biorąc pod uwagę w jakim okresie robiłeś zakupy.

Offline linus1

• Aktywny użytkownik
  • Reputacja: 12
  • Ulubione metody: tyczka i feeder
« Odpowiedź #3419 dnia: 06.12.2019, 18:13 »

He, prawie nie kupuję w Drapieżniku, za biedny jestem, ale też uważam,że przesadzasz kolego. Wgniecenie w pokrowcu, które pokazałeś, nie powstało podczas transportu ze sklepu do Ciebie. Producent pakuje gotowy produkt w opakowanie zbiorcze, powiedzmy po 30 szt. I czekają sobie kijaszki miesiąc lub pół roku, aż trafią do szczęśliwego nabywcy. I stąd to wgniecenie, odleżyna... 😀