Maćku nie ma co ironizować wszystkim czy Tobie się to podoba czy nie rządzi cena, klienci potrafią dużo "wycierpieć " gdy cena jest wyjatkowa, pokazał to Duxon czy Raven . A co do zaopatrzenia Drapieźnika nie ma co dyskutować jest ogromniasty
Nie ironizuję Chciałbym byśmy mieli kilka takich sklepów jak Drapieżnik, bo lepiej jest mieć wybór niż go nie mieć
Od kilkunastu lat działam w handlu i na szczęście nie jest tak, że rządzi tylko cena Ale mówi się, że gentlemani o pieniądzach nie dyskutują, więc zostawmy temat
Handel to łowcy okazji i łowcy spokoju. Pierwsi nie boją się ryzyka ale finalnie płacą więcej niż im się wydaje, drudzy płacą więcej na wejściu ale mają wszystko podane na tacy.
Piszę to z pozycji usługodawcy, gdzie mój klient od lat czerpie zyski w setkach dzięki mojej wiedzy, a inni, gdzie obejdą okolicę i zostaną u mnie na chwilę często tylko im się wydaje że robią dobry deal skacząc z kwiatka na kwiatek i oszczędzając kilka złotych rocznie.
Handel to często coś więcej niż usługa czy produkt, to wiedza sprzedawcy, który z lojalnym klientem się dzieli.
Jak chodzicie do tego samego mięsnego od lat i chcecie wziąć jakąś wędlinę czy mięso a znana Wam sprzedawczyni mówi, że jednak lepiej TO, to trzeba zaufać