XXXEdit: coś głupiego napisałem, ale od razu zobaczyłem swój błąd. Nie będzie czytania
Nie
Też już wysłałem opinię do sklepu. Wg mnie niezła konkurencja dla małego Matrixa.
Proszę zobaczyć zdjęcia w załączniku, dostaliśmy prototyp krzesła feederowego, cena będzie się kształtować w granicach 250-300 a może mniej niż 250 jeszcze nie wiadomo . Co Pan sądzi o krześle ?Pozdrawiam Drapieżnik
CytujProszę zobaczyć zdjęcia w załączniku, dostaliśmy prototyp krzesła feederowego, cena będzie się kształtować w granicach 250-300 a może mniej niż 250 jeszcze nie wiadomo . Co Pan sądzi o krześle ?Pozdrawiam DrapieżnikA to ciekawe, bo w sklepie karpiowym FISH POINT jest już dostępny do kupienia za 195,00 zł i nie jest jako sprzedawany jako prototyp.
Ja sie chyba zdecyduje na zakup Cielawe tylko co z tym spawem, gwarancja to obejmie ?
I ja również dostałem e-mala z zapytaniem . Ogólnie nie kupiłbym tego fotela nawet jakby cena była nawet ok. 150 zł ( co nie którzy zrobili by to lepiej w swoich przy domowych garażach )Raczej powinni zejść z ceny tego fotela:- http://sklepdrapieznik.pl/sklep/elektrostatyk/9904-fotel-elektrostatyk-fk2.htmlbo w innych sklepach czy też serwisach internetowych takie fotele można śmiało już kupić o 50 zł mniej, mimo że to nie jest fotel feederowy. Posiadam krzesełko z tej firmy już 3 lata i nic kompletnie się z nim nie dzieje !!
Martinus, podobnie jest z fotelem F5R (200zł), a można kupić na alledrogo za 140zł Ps. Ja wciąż czekam na dozowniki ze Stotzami od Prestona
Cytat: Martinus w 19.01.2016, 15:47I ja również dostałem e-mala z zapytaniem . Ogólnie nie kupiłbym tego fotela nawet jakby cena była nawet ok. 150 zł ( co nie którzy zrobili by to lepiej w swoich przy domowych garażach )Raczej powinni zejść z ceny tego fotela:- http://sklepdrapieznik.pl/sklep/elektrostatyk/9904-fotel-elektrostatyk-fk2.htmlbo w innych sklepach czy też serwisach internetowych takie fotele można śmiało już kupić o 50 zł mniej, mimo że to nie jest fotel feederowy. Posiadam krzesełko z tej firmy już 3 lata i nic kompletnie się z nim nie dzieje !!Marcin zauważ, że to także Elektrostatyk.
CytujProszę zobaczyć zdjęcia w załączniku, dostaliśmy prototyp krzesła feederowego, cena będzie się kształtować w granicach 250-300 a może mniej niż 250 jeszcze nie wiadomo . Co Pan sądzi o krześle ?Pozdrawiam DrapieżnikA to ciekawe, bo w sklepie karpiowym FISH POINT jest już dostępny do kupienia za 195,00 zł i nie jest sprzedawany jako prototyp.