Robercie, gdy na targach wędkarskich będziesz na swoim stoisku demonstrował zebranym wokół siebie gapiom swój specyfik, my będziemy czule i z uznaniem klepać Cię po plecach, z dumą dodając, że jesteś naszym kolegą
Ładnie pracuje, będzie ciężko w sobotę z Tobą powalczyć BTW. czy ta siatka nie rozpuszcza się za szybko? Trwało to 2-3 sekundy?
Cytat: Syborg w 29.08.2016, 22:00Robercie, gdy na targach wędkarskich będziesz na swoim stoisku demonstrował zebranym wokół siebie gapiom swój specyfik, my będziemy czule i z uznaniem klepać Cię po plecach, z dumą dodając, że jesteś naszym kolegą Dziobak! Pewnie liczysz na darmowe próbki. A twój mały chemik, już czeka w gotowości by rozgryźć skład. Kooollllega!
Cytat: Arunio w 31.08.2016, 16:16Cytat: Syborg w 29.08.2016, 22:00Robercie, gdy na targach wędkarskich będziesz na swoim stoisku demonstrował zebranym wokół siebie gapiom swój specyfik, my będziemy czule i z uznaniem klepać Cię po plecach, z dumą dodając, że jesteś naszym kolegą Dziobak! Pewnie liczysz na darmowe próbki. A twój mały chemik, już czeka w gotowości by rozgryźć skład. Kooollllega! Arku, receptura została przekazana mojej żonie i jest w 100% bezpieczna, a kapsułki po otwarciu ulegają samozniszczeniu
Robert. Ty tej mordzie nie ufaj Zacznie wywalać te miętowe gały do kobiety , i różnie może być. Pewnie liczy na to że ten siwy łeb, dodaje mu uroku.
Arku, receptura została przekazana mojej żonie i jest w 100% bezpieczna, a kapsułki po otwarciu ulegają samozniszczeniu
Ciekaw jestem co się stanie, jak ryba połknie taką kapsułkę zanim ta się rozpuści Cieszę się, że rodzą się tu nowe pomysły!
Cytat: Mateo w 31.08.2016, 22:34Ciekaw jestem co się stanie, jak ryba połknie taką kapsułkę zanim ta się rozpuści Cieszę się, że rodzą się tu nowe pomysły! Zapewniam, że to sama ... więc nic się nie stanie