Leniwe popołudnie w robocie...//www.youtube.com/watch?v=PWcaPIOiD_0Wysłane z mojego SM-G960F przy użyciu Tapatalka
Myślę, że dobrym wskaźnikiem warsztatu kapel lat 80-tych jest Maanam i 'Kocham cię kochanie moje'. Ten kawałek jest po prostu dla mnie klasyką czystego polskiego rocka (no może z angielską domieszką). To jest megagitarowa muzyka, z dość wyjątkowo 'aktywną' linią basu. Niestety, Kora po angielsku śpiewała tragicznie, więc kawałek był hitem tylko w Polsce, a co by było gdyby zaśpiewała go taka Jennifer Rush? Polski rock i pop jest mega, kiedyś byliśmy potęgą... //www.youtube.com/watch?v=nIncb6Gy2js
Myślę, że dobrym wskaźnikiem warsztatu kapel lat 80-tych jest Maanam i 'Kocham cię kochanie moje'. Ten kawałek jest po prostu dla mnie klasyką czystego polskiego rocka (no może z angielską domieszką). To jest megagitarowa muzyka, z dość wyjątkowo 'aktywną' linią basu. Niestety, Kora po angielsku śpiewała tragicznie, więc kawałek był hitem tylko w Polsce, a co by było gdyby zaśpiewała go taka Jennifer Rush?