ps. no tak fejs teamowy zobowiązuje do fotek profesjonalnych.... samych pięknych w 2017
Dzięki Maćku. Za wcześnie aby cokolwiek mówić, nie chcę zapeszać , ale w tym roku z pewnych względów, będziemy musieli zająć się działalnością teamu bardzo profesjonalnie i bardzo poważnie. Stąd wielkie zakupy i plany.
Jędruś dla paru kilo towaru z firmy x czy Y .... do tego banerek dorzucą a wy napiszecie że na ich towar to nawet motyle biorą .... hm warto ....
Pasji się nie zabija - pasje się tworzy
To bardziej skomplikowane niż myślisz. Wracając do Uroczyska Karpiowego, właśnie przeczytałem na FB, że będę również wypożyczać kołyski, więc jak ktoś nie ma, to mimo wszystko może tam jechać.
cyt." To bardziej skomplikowane niż myślisz." - Jędruś ten etap już jest za mną ( na tą chwilę tworzę dla siebie - nie dla kogoś ... kilka propozycji padło po co mam reprezentować kogoś ... wole siebie - ale jestem zwykłym wędkarzem ... co ja tam się znam na wędkowaniu ..
- przecież ryb nie umiem łowić..)
Kilka punktów programu obowiązkowego już spełniliście...
Macie nazwę
Macie fejsa
Macie kupe zapału
teraz koszulki , dresy ( koniecznie z nawą team ) etc - to procedura obowiązkowa
jeszcze musicie kupe hajsu dać na patyki , młynki etc - rybki się na tym nie znają ale fejsik lubi takie gadżety ....
a potem to już tylko lajki - gratisy , profity etc...
Ot taka zwykła moda teamowa - jak to PL.....