Daavid, dodaję czasem do zanęty konopnego. Magicznych efektów nie zauważyłem.Elo, sami przyznają, że zgubili. Więc pewnie oddadzą grzecznie kasę i przeproszą. Sklep potwierdzi, ile była warta. Tak na logikę, bo z życia sytuacja mi nieznana.
Cytat: Mosteque w 02.04.2019, 20:24Daavid, dodaję czasem do zanęty konopnego. Magicznych efektów nie zauważyłem.Elo, sami przyznają, że zgubili. Więc pewnie oddadzą grzecznie kasę i przeproszą. Sklep potwierdzi, ile była warta. Tak na logikę, bo z życia sytuacja mi nieznana. Zobaczymy może będzie można dogadać się żeby sklep przysłał mi to samo na ich koszt?
Cytat: elopento w 02.04.2019, 20:29Cytat: Mosteque w 02.04.2019, 20:24Daavid, dodaję czasem do zanęty konopnego. Magicznych efektów nie zauważyłem.Elo, sami przyznają, że zgubili. Więc pewnie oddadzą grzecznie kasę i przeproszą. Sklep potwierdzi, ile była warta. Tak na logikę, bo z życia sytuacja mi nieznana. Zobaczymy może będzie można dogadać się żeby sklep przysłał mi to samo na ich koszt?Szczerze wątpię. Kasę moim zdaniem będziesz mógł dostać z powrotem tylko Ty. Pewnie po tygodniu, dwóch. To do paczkomatu?