Koledzy poszukuje sprawdzonego młynka do mielenia zanęt i peletu. Dziś jeden zajechałem a drugiego prawie tak samo. Ktoś zna coś pancernego?
Cytat: makaro w 07.05.2020, 10:17Cytat: Adrian900 w 07.05.2020, 09:38Witam. Przyszdł czas na zmianę żyłki w moim pickerze więc wybrałem żyłkę prestona reflo sinking feeder mono o grubości 0.20. Teraz zastanawiam się jaki rozmiar żyłki przyponowej dobrać do niej. Czy jeśli wybiorę Strofta GTM 0.18 nie będzie za grubo? Pozdrawiam.Ale do czego metoda, klasyk? Woda stojąca, płynąca?Feeder klasyczny woda stojąca.
Cytat: Adrian900 w 07.05.2020, 09:38Witam. Przyszdł czas na zmianę żyłki w moim pickerze więc wybrałem żyłkę prestona reflo sinking feeder mono o grubości 0.20. Teraz zastanawiam się jaki rozmiar żyłki przyponowej dobrać do niej. Czy jeśli wybiorę Strofta GTM 0.18 nie będzie za grubo? Pozdrawiam.Ale do czego metoda, klasyk? Woda stojąca, płynąca?
Witam. Przyszdł czas na zmianę żyłki w moim pickerze więc wybrałem żyłkę prestona reflo sinking feeder mono o grubości 0.20. Teraz zastanawiam się jaki rozmiar żyłki przyponowej dobrać do niej. Czy jeśli wybiorę Strofta GTM 0.18 nie będzie za grubo? Pozdrawiam.
Polecasz jakiś konkretny model żyłki drennana?
Czy na Mazurach leszcz już jest po tarle?
Cytat: Marcin 1983 w 08.05.2020, 18:55Czy na Mazurach leszcz już jest po tarle?Wątpię, to najzimniejszy zakątek Polski,