Panowie... spotkała mnie dzisiaj taka sytuacja. W sklepie Pana Ryby kupiłem poprzez stronę kołowrotek. Dodałem do koszyka, zrealizowałem przelew. Po czym informują mnie, że kołowrotki się wyprzedały. A kasę już puścili przelewem zwrotnym. To jak to jest z tą umową zawartą na odległość? A drugie pytanie... mam w magazynie = mam na stronie sklepu? Czy to kompletnie nie jest ze sobą powiązane?
W daiwach feederowych ( td, n'zon lt, regal W ) i spinningowych typy fuego nakrętke rotora odkręca się w.... właśnie w którą stronę? nie chcę się "nadziać" bo w shimano fx odkręca się w lewo, a w np. Robinsonie Match 406fd już w prawo.
Orientuje się ktoś czy można kupić osobno same 'kapturki' na trzonki do prestonowskiego systemu ICS? Przecinają mi się one niesamowicie często, a nie będę specjalnie koszyków nowych kupować, może jakiś majfriend ma coś co pasuje?
Cześć. Chciałbym kupić siatkę na ryby, na zawody method feeder. Czy są jakieś konkretne wytyczne odnośnie wymiarów siatki na zawody method feeder? Na co zwrócić uwagę? Dziękuje.