Cytat: Ben w 11.12.2025, 09:02Chciałbym się zapytać tak z czystej ciekawości jak łowicie feederem?A na gruntówkach mam cuś takiego:https://www.korum.co.uk/en/products/rig-accessories/kp-00198
Chciałbym się zapytać tak z czystej ciekawości jak łowicie feederem?
Poleci ktoś podkładki do Dawiwa Nzon LT 5000 które dadzą Quick Drag, kiedyś kupiłem jakieś i nie zadziałały.
Cytat: pr00 w 21.12.2025, 20:15Poleci ktoś podkładki do Dawiwa Nzon LT 5000 które dadzą Quick Drag, kiedyś kupiłem jakieś i nie zadziałały.Same podkładki raczej nic nie dadzą trzeba też przerobić pokrętło hamulca. Wywalić sprężynkę i w jej miejsce dać tulejkę o takiej samej długości.
Cytat: Berez w 21.12.2025, 22:46Cytat: pr00 w 21.12.2025, 20:15Poleci ktoś podkładki do Dawiwa Nzon LT 5000 które dadzą Quick Drag, kiedyś kupiłem jakieś i nie zadziałały.Same podkładki raczej nic nie dadzą trzeba też przerobić pokrętło hamulca. Wywalić sprężynkę i w jej miejsce dać tulejkę o takiej samej długości.Masz jakiś poradnik czy coś takiego ?
Daiwa Carp Feeder Model DCF10Q-AUPanowie szukam szczytówki do tego pickeraMam sentyment do tej wędki a złamała mi się ostatnia szczytówka Może ktoś z Was wie gdzie można dokupić do niej szczytówki ?