Autor Wątek: Speedway  (Przeczytany 31367 razy)

Offline Arunio

• Ekspert
  • Reputacja: 525
  • Życie jest krótkie, a łowić się chce!
    • Galeria
  • Ulubione metody: feeder
Odp: Speedway
« Odpowiedź #60 dnia: 23.04.2017, 22:03 »
Przepychanki słowne Panowie, są tu nie na miejscu. Nasz Mistrz balansuje na skraju kalectwa. Ja nie chcę tu i teraz czytac sporów.  Guzik mnie obchodzi czyjekolwiek zdanie, Co, gdzie i jak. Ten Pan, dzięki własnemu samozaparciu i wsparciu rodziny, przysporzył temu Krajowi wielu Laurów. Na kolana przed Mistrzem.
Arek

Online mav3rick

• Ekspert
  • Reputacja: 118
« Odpowiedź #61 dnia: 23.04.2017, 22:09 »
Ale tutaj nie ma żadnych przepychanek Arku, z szacunkiem wymieniamy swoje opinie. Mimo różnic zdań trzymamy kciuki za Tomka, bo jego kariera tak się skończyć nie może. On z tego życiowego wirażu jeszcze wyjdzie na otwartym gazie, tak jak to robił na torze. Teraz jest wiraż, banda i za jakiś czas pełen gaz i wyjdzie na prostą, inaczej tego nie widzę.

Offline grych

• Ekspert
  • Reputacja: 53
  • Ulubione metody: bat i feeder
« Odpowiedź #62 dnia: 23.04.2017, 22:22 »
Lubię żużel, kibicowałem Gollobowi w MŚ i innych wielkich imprezach, ale uważam, że nie da się ciągnąć dwóch srok za ogon... Trzeba było skupić się na speedwayu (mimo, że tu moto i tu motor). Oby jak najszybciej nasz najbardziej utytułowany zawodnik wrócił do całkowitego zdrowia. Porównać można to z sytuacją Roberta Kubicy, który uważam mógł być pierwszym polskim mistrzem świata w F1, gdyby nie jego wypadek. Ot, moje subiektywne zdanie (nikomu nic nie ujmując)
Kolego, ale motocross to dla każdego żużlowca jest elementem treningu i praktycznie cała czołówka jeździ na crossach, więc tutaj nic dziwnego nie jest. Ja mam do niego jako taki żal, że jako wielki mistrz powinien skończyć wcześniej, a nie na siłę jeździć. Teraz miał tylko domowe mecze jechać w Grudziądzu bo sił nie bardzo ma na wyjazdy. Tak jak to już było w zeszłym sezonie, jak mógł jechać.

Może i tak - nie wiem; w każdym bądź razie nic złego nie chciałem przez to powiedzieć. Z drugiej strony - ten Pan ma już swój wiek, o zdrowie trzeba dbać i uważam, że mimo wszystko nie należało wystawiać go na jakieś dodatkowe obciążenia. Nie wiem, czy sam tak bym nie robił na jego miejscu, w końcu to jego pasja i sposób na życie. Oby wszystko dobrze się skończyło

Online mav3rick

• Ekspert
« Odpowiedź #63 dnia: 23.04.2017, 22:31 »
Lubię żużel, kibicowałem Gollobowi w MŚ i innych wielkich imprezach, ale uważam, że nie da się ciągnąć dwóch srok za ogon... Trzeba było skupić się na speedwayu (mimo, że tu moto i tu motor). Oby jak najszybciej nasz najbardziej utytułowany zawodnik wrócił do całkowitego zdrowia. Porównać można to z sytuacją Roberta Kubicy, który uważam mógł być pierwszym polskim mistrzem świata w F1, gdyby nie jego wypadek. Ot, moje subiektywne zdanie (nikomu nic nie ujmując)
Kolego, ale motocross to dla każdego żużlowca jest elementem treningu i praktycznie cała czołówka jeździ na crossach, więc tutaj nic dziwnego nie jest. Ja mam do niego jako taki żal, że jako wielki mistrz powinien skończyć wcześniej, a nie na siłę jeździć. Teraz miał tylko domowe mecze jechać w Grudziądzu bo sił nie bardzo ma na wyjazdy. Tak jak to już było w zeszłym sezonie, jak mógł jechać.

Może i tak - nie wiem; w każdym bądź razie nic złego nie chciałem przez to powiedzieć. Z drugiej strony - ten Pan ma już swój wiek, o zdrowie trzeba dbać i uważam, że mimo wszystko nie należało wystawiać go na jakieś dodatkowe obciążenia. Nie wiem, czy sam tak bym nie robił na jego miejscu, w końcu to jego pasja i sposób na życie. Oby wszystko dobrze się skończyło
Nic złego nie było powiedziane czy napisane :) oni dzięki motocrossowi ćwiczą jazdę, jak i kondycję, siłę. I jak ktoś już wspomniał wcześniej, bracia Gollob zaczynali od takiej jazdy na motorze.

Teraz tylko trzymać kciuki by wrócił do zdrowia, wszystko inne mało istotne jest na chwilę obecną. Kibice w Bydgoszczy pod szpitalem go mocno wspierają z transparentami.

Offline Morgoth13

• Ekspert
  • Reputacja: 163
Pozdrawiam
Mirek

Offline Morgoth13

• Ekspert
« Odpowiedź #65 dnia: 27.04.2017, 12:55 »
Pozdrawiam
Mirek

Offline Jędrula

• Robinson
  • Ekspert
  • Reputacja: 382
  • Ulubione metody: method feeder
« Odpowiedź #66 dnia: 27.04.2017, 19:36 »
Dzisiaj na TVN w programie Uwaga, będzie reportaż w sprawie wypadku Tomka. Warto obejrzeć.

Offline Morgoth13

• Ekspert
« Odpowiedź #67 dnia: 30.04.2017, 18:18 »
Arek - jak się Tobie podoba meczyk "zaprzyjaźnionej" drużyny w Lesznie?
Pozdrawiam
Mirek

Online mav3rick

• Ekspert
« Odpowiedź #68 dnia: 30.04.2017, 18:25 »
Falubazy to gdzieś dzisiaj myślami na majówce były. A Leszno pokazało moc, oni za wszelką cenę zeszły sezon będą chcieli sobie odbić.

Offline Morgoth13

• Ekspert
Pozdrawiam
Mirek

Offline Arunio

• Ekspert
    • Galeria
« Odpowiedź #70 dnia: 01.05.2017, 10:47 »
Arek - jak się Tobie podoba meczyk "zaprzyjaźnionej" drużyny w Lesznie?
Kurcze, patrzyłem i nie wierzyłem.
Arek

Offline Arunio

• Ekspert
    • Galeria
« Odpowiedź #71 dnia: 07.05.2017, 14:23 »
Dziś mecz ze Spartą Wrocław. To Charakterna drużyna. Jak przekroczymy 40stkę, będę zadowolony. Z więcej, dumny!
Arek

Offline Morgoth13

• Ekspert
« Odpowiedź #72 dnia: 07.05.2017, 14:40 »
Arek - właśnie - sam zobacz :D Skoro Zielona Góra została rozgromiona w Lesznie, a Wrocław wygrał w Lesznie to jak skończyłby się mecz Sparty z Zielonką? :D

Pozdrawiam
Mirek

Offline Arunio

• Ekspert
    • Galeria
« Odpowiedź #73 dnia: 07.05.2017, 14:52 »
No i właśnie w tym cały MYK, Mirku. To może byś sezon nieprzewidywalnych wyników.
Arek

Offline Morgoth13

• Ekspert
« Odpowiedź #74 dnia: 07.05.2017, 17:00 »
Arek - dziś coś Wam nie idzie, a i KK niezdolny do dalszej jazdy.
Pozdrawiam
Mirek