Foremki lepiej kupowac z przyciskiem.
Święte słowa, stosuję różne, mam sporo ponad 100 podajników wszelkiej maści, ale najczęściej łowię na te tanie podajniki Behr. Oczywiście wycinam środkowe żeberko (to po którymś z filmów Luka) i świetnie mi się te podajniki sprawdzają. Pierwsza fota to zakup z 20 marca 2014r kilkanaście podajników i 3 foremki. Gdy dostałem zakup i zobaczyłem wykonanie wszystkich rzeczy, wykonałem potężniejsze zamówienie i po 8 dniach dostałem już to co widać na 2 focie. Teraz foremek Behr mam 11, bo pasują do większości podajników dostępnych na rynku, kosztowały coś około 6zł/szt., a podajniki trochę ponad 5zł/szt. Stosunek ceny do jakości podajników i foremek nie podlega dyskusji, foremki mają przyciski, może nie duże, ale pomocne. Ciężko znaleźć te podajniki i foremki, ja kiedyś napotkałem na allegro, jeśli je traficie, to polecam szczerze

. Na ostatniej focie (moja produkcja) widać podajnik (jeden z tych powyższych) nabity mix 50/50 z mocnym dodaniem mielonych konopi parzonych w termosie (niedługo pokażę ten sposób) i pelletów. Fotka już prawie rok krąży po necie i często pokazywana jest przez google, widać się podoba

.