Hallo, hallo. Baza zgłaszam się. Jak napisalem Ci na priva zaraz po klepnięciu przelewu, nie wpisalem nicku. Mea culpa. Raz jeszcze posypuję głowę popiolem Dwie sztuki, 78.50 PLN
Na liście jeszcze mnie nie ma, ale przelew już wysłałem
Cytat: iras-m66 w 10.10.2016, 19:33Hallo, hallo. Baza zgłaszam się. Jak napisalem Ci na priva zaraz po klepnięciu przelewu, nie wpisalem nicku. Mea culpa. Raz jeszcze posypuję głowę popiolem Dwie sztuki, 78.50 PLNWłasnie mi przypomniałeś, to mnie już łapie skleroza Zwracam honor Ale to jeszcze jednego nieszczęśnika szukam Lista wpłat:
Cytat: toms2m w 10.10.2016, 21:24Cytat: iras-m66 w 10.10.2016, 19:33Hallo, hallo. Baza zgłaszam się. Jak napisalem Ci na priva zaraz po klepnięciu przelewu, nie wpisalem nicku. Mea culpa. Raz jeszcze posypuję głowę popiolem Dwie sztuki, 78.50 PLNWłasnie mi przypomniałeś, to mnie już łapie skleroza Zwracam honor Ale to jeszcze jednego nieszczęśnika szukam Lista wpłat:Oj! Wysłałem już z 5.dni temu.. muszę się kopnął do banku i potwierdzić Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
Dopiero dzisiaj zobaczyłem post jest jeszcze opcja się dopisać? Obiecuję się nie ociągać