Autor Wątek: Polska-Armenia  (Przeczytany 7855 razy)

Offline Piker

• Ekspert
  • Reputacja: 183
  • Ulubione metody: method feeder
Odp: Polska-Armenia
« Odpowiedź #30 dnia: 13.10.2016, 23:03 »
Szum, narzekasz od dawien dawna, ale ten zespół co mamy gra całkiem nieźle, wreszcie mamy drużynę...

Świetny dowcip Lucek ha ha ha...

Ja również jestem zadowolony z poziomu obecnej reprezentacji. Fakt faktem, z Kazachami nie pykło, z Armeńcami też grali niezbyt wspaniale. Ale z Danią ładnie sobie poradzili.
Sporo chłopaków w kadrze jest młodych, Nawałka daje szanse świeżakom typu Kapustka (tak, tak, wiem, z Armenią grał jak pipa, ale na Euro ładnie debiutował). Jest świeży pomysł na grę, a co najważniejsze to chłopaki grają po świecie, a to już widać na boisku, radzą sobie.

Jak sobie przypomnę te mordy Krzynówków, Żurawskich etc to z radością teraz oglądam mecze kadry.
Uzależniony od wędkarstwa

Offline jean72

• Ekspert
  • Reputacja: 50
  • Ulubione metody: bat i feeder
« Odpowiedź #31 dnia: 13.10.2016, 23:07 »
Kolego chyba zapomniałeś, że Krzynówek czy Żurawski też grali w dobrych europejskich klubach (co do aparycji Krzynówka się nie wypowiadam).
Takie jest moje zdanie na ten temat i nikt nie musi się z nim zgadzać

Offline szumeq

• Aktywny użytkownik
  • Reputacja: 9
  • tylko PZW
  • Ulubione metody: feeder i spinning
« Odpowiedź #32 dnia: 13.10.2016, 23:14 »
Błaszczykowski też grał... a nie szanuje człowieka w żadnym wypadku... jest świetny pewnie z matmy... potrafi liczyć bilety... "przecież go nie stać"... Szykujemy się na mistrzostwa świata i popatrzmy na kim ta drużyna jest oparta...

Offline jean72

• Ekspert
« Odpowiedź #33 dnia: 13.10.2016, 23:20 »
Błaszczykowski też grał... a nie szanuje człowieka w żadnym wypadku... jest świetny pewnie z matmy....potrafi liczyć bilety... "przecież go nie stać".... Szykujemy się na mistrzostwa świata.. i popatrzmy na kim ta drużyna jest oparta.....
Oj tam, oj tam, nie handlował biletami, jak działacze PZPN, tylko rozdawał rodzinie i znajomym, a to taka mała różnica, Ty pewnie na jego miejscu nikomu byś nie załatwił.

Offline szumeq

• Aktywny użytkownik
  • Reputacja: 9
  • tylko PZW
  • Ulubione metody: feeder i spinning
« Odpowiedź #34 dnia: 13.10.2016, 23:22 »
Błaszczykowski też grał... a nie szanuje człowieka w żadnym wypadku... jest świetny pewnie z matmy....potrafi liczyć bilety... "przecież go nie stać".... Szykujemy się na mistrzostwa świata.. i popatrzmy na kim ta drużyna jest oparta.....
Oj tam oj tam, nie handlował biletami jak działacze PZPN tylko rozdawał rodzinie i znajomym a to taka mała różnica , Ty pewnie na jego miejscu nikomu byś nie załatwił
Załatwiłbym... ale nie upominałbym się o to jak menel któremu brakuje na...
Przy czym On to robił tłumacząc porażkę o ile dobrze pamiętam... wstyd, że taki człowiek był kapitanem...

Offline jean72

• Ekspert
« Odpowiedź #35 dnia: 13.10.2016, 23:27 »
Każdy z nas popełnia błędy młodości, teraz chłop się zmienił, ja mimo wszystko szanuję go, bo widzę, że mu się chcę, a i zwykłym ludziom pomaga.

Offline maszek95

• Ekspert
  • Reputacja: 46
  • Ulubione metody: waggler method
« Odpowiedź #36 dnia: 14.10.2016, 09:43 »
Błaszcza zostawcie w spokoju. Może jako kapitan popełnił kilka błędów, ale gdyby nie on to na Euro byśmy tak daleko nie zaszli. Albo strzelał,albo asystował. Życzyłbym sobie, żeby w kadrze każdy prezentował taki poziom jak on.a widzimy jak to jest. A najbardziej śmieszą mnie komentarze wielkich znawców typu Tomaszewski. Że Nawałka zaczął eksperymentować i zepsuł drużynę.  Bo obok Krychowiaka wystawia Zielińskiego, a nie drugiego defensywnego pomocnika. Że Zieliński nic nie daje w obronie. Kurna chyba od czasów Deyny trafił się nam w końcu jakiś zawodnik, który potrafi rozgrywać ta piłkę i dyrygować drużyną, fakt jest młody i trzeba mu jeszcze doświadczenia i pokory trochę. Ale w końcu mamy jakiegoś rozgrywacza i niech nabiera doświadczenia. Tym bardziej, że to tylko Armenia, która w dodatku od 20 minuty gra w 10. A on chce wystawiać dwóch defensywnych.  Tak to możemy grać z Niemcami, a nie z Armenia.  No i Krychowiak to też nie ten Krychowiak z euro.  Na razie transfer z PSG wychodzi mu bokiem.
Mój jest ten kawałek podłogi, nie mówcie mi więc co mam robić!

Offline jean72

• Ekspert
« Odpowiedź #37 dnia: 14.10.2016, 10:18 »
I do odstrzału Boruc i Teodorczyk a gdzie reszta ? W dwójkę raczej nie pili ;D Borucowi się nie dziwię. ale Teo wiedział że będzie grał, jak znam życie to pił z nimi ktoś ze sztabu, może Iwan.

Offline maszek95

• Ekspert
  • Reputacja: 46
  • Ulubione metody: waggler method
« Odpowiedź #38 dnia: 14.10.2016, 14:03 »
To już wiadomo czemu Teodorczyk w piłkę nie mógł trafić. No i też podejrzewam Iwana, bo on wie jak za jego czasów na zgrupowaniach się balowało.
Mój jest ten kawałek podłogi, nie mówcie mi więc co mam robić!