Zapomnielem dodać ,że ok. 12 km dalej (trzeba zjechać z trasy przy Mc donaldzie w płońsku -droga lokalna ) jest takie coś. https://www.google.com/maps/@52.6631484,20.3720048,252m/data=!3m1!1e3?entry=ttu&g_ep=EgoyMDI1MTIwOS4wIKXMDSoASAFQAw%3D%3D. Fajna miejscówka - ogrodzona. Ok 2 ha wody . Dno czyste bez zaczepów z podłożem gliniastym, brzeg w miarę plaski. Właściciel odgrażał się ,że zrobi łowisko które ruszy w 2023r ale mu to jakoś nie wychodzi.
Cytat: Jurek z Warszawy w 04.01.2026, 14:25Byłem dzisiaj. Od mojego obecnego miejsca zamieszkania mam tam 9km. Miejscówka wydaje się być ciekawa jednak wszystko zamarznięte, śniegu po kolana. Nie było z kim rozmawiać nie robiłem też fotek. Bliżej wiosny jak bedę miał trochę czasu to raz jeszcze podjadę bo też jestem zainteresowany taką wodą klubowąOk.dzięki za info. Ciekawe z tymi stowarzyszeniami. Niby wszędzie ich pełno a jak człowiek cche gdzieś przenieść się to nie ma info w necie i na grupach nagle nikt nic nie wie.
Byłem dzisiaj. Od mojego obecnego miejsca zamieszkania mam tam 9km. Miejscówka wydaje się być ciekawa jednak wszystko zamarznięte, śniegu po kolana. Nie było z kim rozmawiać nie robiłem też fotek. Bliżej wiosny jak bedę miał trochę czasu to raz jeszcze podjadę bo też jestem zainteresowany taką wodą klubową