Autor Wątek: Warszawa wody klubowe/stowarzyszenia  (Przeczytany 8046 razy)

Offline pitry1987

• Ekspert
  • Reputacja: 70
  • Ulubione metody: method feeder
Odp: Warszawa wody klubowe/stowarzyszenia
« Odpowiedź #15 dnia: 07.01.2026, 08:21 »
Zapomnielem dodać ,że ok. 12 km dalej (trzeba zjechać z trasy przy Mc donaldzie w płońsku -droga lokalna ) jest takie coś. https://www.google.com/maps/@52.6631484,20.3720048,252m/data=!3m1!1e3?entry=ttu&g_ep=EgoyMDI1MTIwOS4wIKXMDSoASAFQAw%3D%3D. Fajna miejscówka - ogrodzona. Ok 2 ha wody . Dno czyste bez zaczepów z podłożem gliniastym, brzeg w miarę plaski. Właściciel odgrażał się ,że zrobi łowisko które ruszy w 2023r ale mu to jakoś nie wychodzi.

Czyli raczej to komercja jest/ będzie aniżeli stowarzyszenie?
Bo rybka lubi pływać i to nie w patelnianym oleju 😃

Offline Mosteque

• Moderator Globalny
  • Ekspert
  • Reputacja: 2279
  • MFT
« Odpowiedź #16 dnia: 07.01.2026, 09:28 »
Byłem dzisiaj. Od mojego obecnego miejsca zamieszkania mam tam  9km. Miejscówka wydaje się być ciekawa jednak wszystko zamarznięte, śniegu po kolana. Nie było z kim rozmawiać nie robiłem też fotek. Bliżej wiosny jak bedę miał trochę czasu to raz jeszcze podjadę  bo też jestem zainteresowany taką wodą klubową
Ok.dzięki za info. Ciekawe z tymi stowarzyszeniami. Niby wszędzie ich pełno a jak człowiek cche gdzieś przenieść się to nie ma info w necie i na grupach nagle nikt nic nie wie.

Bo wszędzie po 10 osób czeka, aż się jakieś miejsce zwolni. Więc po co mają się ogłaszać w internetach. Siedzą cicho. :)
Krwawy Michał

Viva la libertad, carajo!

Offline Jurek z Warszawy

• Ekspert
  • Reputacja: 169
  • Tylko wody PZW- no kill
  • Ulubione metody: feeder i spinning
« Odpowiedź #17 dnia: 07.01.2026, 09:53 »
Oj Michał chyba nie. Dokładnie nie wiem ale jest to chyba gość który prowadzi działalność gospodarczą - remonty wykończenia mieszkań. Jak jakiś czas temu 2020-21r z nim telefonicznie rozmawiałem to wyczułem ,że nie ma zielonego pojęcia o prowadzeniu łowiska i być może zrezygnował. Z resztą diabli wiedzą co zamierza. W ubiegłym roku kilka razy przejeżdżałem i z lokalnej drogi widać ładnie to miejsce. Nikogo nie było chociaż postawił tam niewielki domek i chyba dwie małe łódki widziałem. Chociaż kilka razy w 2025r byłem na komercji to nie jestem zachwycony takimi wodami. Ale jak sie ma ok.5km od takiej wody to i jest niewielkie zainteresowanie. Miał otworzyć w 2023 i nic mu nie wychodzi.

Offline Mosteque

• Moderator Globalny
  • Ekspert
  • Reputacja: 2279
  • MFT
« Odpowiedź #18 dnia: 07.01.2026, 10:01 »
No ale Ty piszesz o jakimś gościu, co coś by chciał, ale chyba nie umie, a ja piszę o stowarzyszeniach, które działają.
Krwawy Michał

Viva la libertad, carajo!

Offline Jurek z Warszawy

• Ekspert
  • Reputacja: 169
  • Tylko wody PZW- no kill
  • Ulubione metody: feeder i spinning