Cytat: Sylwia w 27.02.2017, 15:50Super recenzja! bardzo przyjemnie się czyta szczególnie że mam Robinsona Diplomat i już nie mogę się doczekać aż będę mogła ją przetestować Dziękuję koleżance za tak miłe słowa. Masz taki jak ja czy dłuższy kijek ?Jaki kołowrotek do niego sobie założyłaś?
Super recenzja! bardzo przyjemnie się czyta szczególnie że mam Robinsona Diplomat i już nie mogę się doczekać aż będę mogła ją przetestować
Kołorotek Wychwood Solace6
No to zestaw niezły. Fajnie, że rozsądnie z wolnym biegiem wziełaś. Czyli albo maż albo sprzedawca czuwał.
Jeśli on tak nawija żyłkę to ja podziękuję: http://www.coarsefishinganswers.com/tackle-shop/item/1834-wychwood-solace-6-reelJaka jest jego waga?
Cytat: MarioG w 27.02.2017, 20:04Cytat: Sylwia w 27.02.2017, 15:50Super recenzja! bardzo przyjemnie się czyta szczególnie że mam Robinsona Diplomat i już nie mogę się doczekać aż będę mogła ją przetestować Dziękuję koleżance za tak miłe słowa. Masz taki jak ja czy dłuższy kijek ?Jaki kołowrotek do niego sobie założyłaś?Taki sam -3,30m / 60gKołorotek Wychwood Solace6
Cytat: Sylwia w 27.02.2017, 20:19Cytat: MarioG w 27.02.2017, 20:04Cytat: Sylwia w 27.02.2017, 15:50Super recenzja! bardzo przyjemnie się czyta szczególnie że mam Robinsona Diplomat i już nie mogę się doczekać aż będę mogła ją przetestować Dziękuję koleżance za tak miłe słowa. Masz taki jak ja czy dłuższy kijek ?Jaki kołowrotek do niego sobie założyłaś?Taki sam -3,30m / 60gKołorotek Wychwood Solace6Sylwia, mogłabyś zrobić zdjęcie swojego kołowrotka z nawiniętą żyłką? Jedyne, które jest w internecie, wygląda fatalnie, ale nie wykluczam, że tą żyłkę nawijała osoba, która nie ma o tym pojęcia a jedynie robiła zdjęcie.
Cytat: bibosz w 27.02.2017, 20:46Cytat: Sylwia w 27.02.2017, 20:19Cytat: MarioG w 27.02.2017, 20:04Cytat: Sylwia w 27.02.2017, 15:50Super recenzja! bardzo przyjemnie się czyta szczególnie że mam Robinsona Diplomat i już nie mogę się doczekać aż będę mogła ją przetestować Dziękuję koleżance za tak miłe słowa. Masz taki jak ja czy dłuższy kijek ?Jaki kołowrotek do niego sobie założyłaś?Taki sam -3,30m / 60gKołorotek Wychwood Solace6Sylwia, mogłabyś zrobić zdjęcie swojego kołowrotka z nawiniętą żyłką? Jedyne, które jest w internecie, wygląda fatalnie, ale nie wykluczam, że tą żyłkę nawijała osoba, która nie ma o tym pojęcia a jedynie robiła zdjęcie.Kołowrotek jest nowiutki jeszcze w pudełku jeśli doradzisz mi do niego dobrą żyłkę to ją nawinę i pokaże zdjęcia