Czyli Tobie też,to bardzo dobre rozwiązanie propagowanie takich jest słuszne
Po Twoich wcześniejszych wypowiedziach można tak wnioskować,ale mówiąc szczerze nie interesuje mnie to.Koniec off topa
Cytat: stas1 w 28.02.2017, 22:41Po Twoich wcześniejszych wypowiedziach można tak wnioskować,ale mówiąc szczerze nie interesuje mnie to.Koniec off topaGłos rozsądku
Takie zagrywki pokerowe, każdy podchodzi do tego indywidualnie jeden się denerwuje, drugi kombinuję a trzeci spokojnie jedzie i wygrywa Nie na długo starczyło rozsądku.
Takie zagrywki pokerowe, każdy podchodzi do tego indywidualnie jeden się denerwuje, drugi kombinuję a trzeci spokojnie jedzie i wygrywa
Cytat: Enzo w 01.03.2017, 10:33Takie zagrywki pokerowe, każdy podchodzi do tego indywidualnie jeden się denerwuje, drugi kombinuję a trzeci spokojnie jedzie i wygrywa Ja stawiam na tych trzecich. Ziomale pozamiatają Jeżeli pojadą, bo tu już nic nie wiadomo. Zero info, ZO wypiął pupę i robi za misie-Rysie na zasadzie, kto mnie pierwszy złapie za paluszka, ma pierwszeństwo w cmokaniu w okręgową pupunię. Za to wędkarzy morskich w lubuskiem od groma. Więc morskie MO można zrobić...
Morskie mo są u nas przeczytaj kalendarz z tego co mi wiadomo kosztują 5 razy więcej niż zaniechane feederowe