Cytat: Syborg w 12.02.2017, 16:35Wychodzi na to, że będę na targach w piątek (razem z Jakubem). Jest jakaś szansa, że spotkam w tym dniu któregoś z kolegów? Będę w Poznaniu od piątku rana. planuję wbić na Vip. połazić bez tłumu z 2 kolegami. Jak by co? Miło by było się poznać.
Wychodzi na to, że będę na targach w piątek (razem z Jakubem). Jest jakaś szansa, że spotkam w tym dniu któregoś z kolegów?
Z tym mniejszym tłokiem w Piątek w Poznaniu to nie do końca prawda ale jak coś to też raczej powinienem być
Cytat: Enzo w 12.02.2017, 17:07Z tym mniejszym tłokiem w Piątek w Poznaniu to nie do końca prawda ale jak coś to też raczej powinienem być No to mnie postraszyłeś. Mam w planie twoje stoisko i liczyłem na kilka minut co do zanęt.
Cytat: Arunio w 12.02.2017, 17:09Cytat: Enzo w 12.02.2017, 17:07Z tym mniejszym tłokiem w Piątek w Poznaniu to nie do końca prawda ale jak coś to też raczej powinienem być No to mnie postraszyłeś. Mam w planie twoje stoisko i liczyłem na kilka minut co do zanęt.Piątek jest branżowy a Ty w Końcu z branży , Zapraszam
Już kupiłeś ? Czy masz zamiar
Cytat: Enzo w 12.02.2017, 18:02Już kupiłeś ? Czy masz zamiar Jest szansa że będę miał status z plakietką