Przerabiałem te pojemniki na mocz i wg mnie są za duże. Ja nie potrzebuje zabierać kilkudziesięciu kulek z każdego rodzaju za każdym razem. Taki pojemniczek 20 ml pomieści około 20 kulek 8mm. a miejsca zajmuje niewielka część tego co pojemnik na mocz.
Drobne sprostowanie. Ja mam torbę Excellence i tam jest takie plastikowe pudełko dołączone.
Cytat: skowron.krystian w 06.12.2016, 09:41Ja na przynęty do Method-y używam :Jestem bardzo zadowolony Jeszcze tylko brakuje mi kilka 'słoików' na większe przynęty 12 - 14 mm.Gdzie można nabyć takowe słoiczki i pudełko? Czy możesz napisać jaka średnica i wysokość słoiczka?
Ja na przynęty do Method-y używam :Jestem bardzo zadowolony Jeszcze tylko brakuje mi kilka 'słoików' na większe przynęty 12 - 14 mm.
Panowie z tego co widzę, to do tych pojemniczków z Aliexpress wchodzą tylko 4 kulki, ale jakiej średnicy?
Ty cholerna Kompanio Wschodnio-Indyjska. Byłem pewien że mi to zrobisz. Nawet w poście miałem wpis że pewnie od Chińczyków. Skasowałem. Czemu nie kupiłeś mi takich?
Cytat: Arunio w 06.12.2016, 13:15Ty cholerna Kompanio Wschodnio-Indyjska. Byłem pewien że mi to zrobisz. Nawet w poście miałem wpis że pewnie od Chińczyków. Skasowałem. Czemu nie kupiłeś mi takich? Nie kupiłem Ci bo tam był ten niemęski kolor, a nie mieli innych