Autor Wątek: Kto i jak długo na forum?  (Przeczytany 19593 razy)

Offline Pyza

• Ekspert
  • Reputacja: 543
  • Wody PZW - po prostu Pyza na swojskich wodach ;)
  • Ulubione metody: gruntówka + sygnalizator
Odp: Kto i jak długo na forum?
« Odpowiedź #60 dnia: 17.12.2016, 16:30 »
Właśnie minęło 2 lata jak jestę z wami - i jest mi z tym dobrze!!!!!  :beer: :thumbup: - dzięki Panowie za towarzystwo !
Przez ten czas wielu starych userów zniknęło - ale wieluuuuu przybyło.
ps. admin . jak jest taki temat proszę o zrobienie porządku bo co sik mi się zdaje że jest ale ja stary ślepy nie mogę znaleźć....)

Witam

Maćku jest wątek, który założyłem - można jakoś ogarnąć temat i połączyć w jedność :) tak jak w życiu, obchodzi się rocznicę i później idzie się w górę a teraz na temat. Ja założyłem konto 10.04.2015, to przy niektórych kolegach wyglądam jak gówniarz ze stażem na forum :D Ale trzymam się jak robak haczyka oby jak najdłużej ;)

http://splawikigrunt.pl/forum/index.php?topic=4185.msg123067#msg123067

Pozdrawiam

Sylwek, nie widzę powodu, dla którego mamy podawać, jak długo działamy na forum, w Twoim temacie o tytule: "Rok jak z bata strzelił - czyli pierwsza rocznica wspólnego pobytu na forum". Założyłeś sobie temat z okazji okrągłej rocznicy, miej go, pielęgnuj. Nie chcemy Ci go zaśmiecać, bo znów kogoś pogonisz ;)

Witam Syborg

Zrozumiałem Twoją odpowiedź, nie wiem kogo mam pogonić lub kogo pogoniłem, ale mniejsza z tym. Skoro tak uważasz to ok i mam tylko prośbę, żeby było bez głupich podtekstów jak to było do tej pory w moim kierunku ;)

Pozdrawiam
Koło PZW Iskra Kielce

Zapraszam na moje konto na YouTube:

https://www.youtube.com/channel/UC-WNdomDqMgACLhluPj8F6w

Sylwek

Offline Syborg

• Moderator Globalny
  • Ekspert
  • Reputacja: 984
  • Ulubione metody: spinning
« Odpowiedź #61 dnia: 17.12.2016, 20:00 »
Właśnie minęło 2 lata jak jestę z wami - i jest mi z tym dobrze!!!!!  :beer: :thumbup: - dzięki Panowie za towarzystwo !
Przez ten czas wielu starych userów zniknęło - ale wieluuuuu przybyło.
ps. admin . jak jest taki temat proszę o zrobienie porządku bo co sik mi się zdaje że jest ale ja stary ślepy nie mogę znaleźć....)

Witam

Maćku jest wątek, który założyłem - można jakoś ogarnąć temat i połączyć w jedność :) tak jak w życiu, obchodzi się rocznicę i później idzie się w górę a teraz na temat. Ja założyłem konto 10.04.2015, to przy niektórych kolegach wyglądam jak gówniarz ze stażem na forum :D Ale trzymam się jak robak haczyka oby jak najdłużej ;)

http://splawikigrunt.pl/forum/index.php?topic=4185.msg123067#msg123067

Pozdrawiam

Sylwek, nie widzę powodu, dla którego mamy podawać, jak długo działamy na forum, w Twoim temacie o tytule: "Rok jak z bata strzelił - czyli pierwsza rocznica wspólnego pobytu na forum". Założyłeś sobie temat z okazji okrągłej rocznicy, miej go, pielęgnuj. Nie chcemy Ci go zaśmiecać, bo znów kogoś pogonisz ;)

Witam Syborg

Zrozumiałem Twoją odpowiedź, nie wiem kogo mam pogonić lub kogo pogoniłem, ale mniejsza z tym. Skoro tak uważasz to ok i mam tylko prośbę, żeby było bez głupich podtekstów jak to było do tej pory w moim kierunku ;)

Pozdrawiam

Widzę, że powyższym wpisem podbiłeś dzienną kartę męczennika. Chwali się.
Zwracasz uwagę na "podteksty", którymi jakoby jesteś notorycznie nękany, a sam umarłbyś, gdybyś w co drugim wpisie nie wywlekł jakiegoś zdechłego kota zza szafy. Daje Ci to energię do życia, napędza Cię takie wieczne wyszukiwanie spisków? Wybacz, ale schlebiasz sobie, zarzucając mi zainteresowanie Twoją osobą. Zapewne dla Ciebie wszystko, co nie jest mdłym pochlebstwem skierowanym w Twoim kierunku, niesie negatywny podtekst. Skoro tak jest, nic na to nie poradzę, sam musisz się z tym uporać.

Zapewniam Cię, że moje pokłady "urzędniczej" sympatii i życzliwości w stosunku do Twojej osoby są nieprzebrane i niewyczerpalne. Pragnę Cię również uświadomić, że ja na swój chory, masochistyczny sposób nawet Cię lubię i Ci sprzyjam. Gdyby było inaczej, o czym lojalnie zapewniam, dostałbyś rozwolnienia od moich "podtekstów". Co tam podtekstów, na takie coś trzeba sobie u mnie zasłużyć niebanalną osobowością, dystansem do własnej osoby, bezinteresownością, empatią, zdolnością do lubienia kogokolwiek, czy też zwyczajną zajebistością. W Twoim przypadku ograniczyłbym się do męskiego rozwiązania, czyli do prostolinijnej, niczym niezmąconej szczerości ubranej w proste słowa. W stosunku do Ciebie popełniłem jeden jedyny błąd, za co teraz przepraszam. Mianowicie obiecałem sobie kiedyś, że już nigdy nie odezwę się do Ciebie, bo to nie ma najmniejszego sensu, ponieważ w efekcie i tak jest źle, i tak niedobrze. Złamałem się, żałuję. Finita est comoedia. Bene vale!
Jacek

Offline Jędrula

• Robinson
  • Ekspert
  • Reputacja: 382
  • Ulubione metody: method feeder
« Odpowiedź #62 dnia: 17.12.2016, 20:22 »
Jacek, nie wejdzie...! To nie ta liga stary :thumbdown: Swoim skomplikowanym tekstem, skomplikowałeś chłopu życie.
Co by nie robić, co by nie pisać, i tak krew w piach :D :D :D

Offline katmay

• Ekspert
  • Reputacja: 563
  • Ulubione metody: waggler i feeder
« Odpowiedź #63 dnia: 17.12.2016, 20:34 »

Marcin

Marcin

Offline Adeptus

• Ekspert
  • Reputacja: 61
« Odpowiedź #64 dnia: 17.12.2016, 20:38 »
Też jestem prawie od samego początku. 13.10.2014, 09:16. Ostatnio mało się udzielam ale obiecuję poprawę.
Mariusz
Fishing Fighters Team

Offline Stan_Stanowski

• Zaawansowany użytkownik
  • Reputacja: 12
  • Ulubione metody: method feeder
« Odpowiedź #65 dnia: 17.12.2016, 21:17 »
Ja króciutko, ale już i tak żona mi truje, że "wiecznie na kompie czytam o tych rybach.." duużo się nauczyłem, jeszcze więcej nauczę i jest fajnie :)

Offline Kafarszczak

• Ekspert
  • Reputacja: 164
  • Ważne, aby uwierzyć w moc zanęty i przynęty! :)
  • Ulubione metody: feeder
« Odpowiedź #66 dnia: 17.12.2016, 21:20 »
Co nie którzy to tutaj Sylwestra spędzili 2014/2015 :)

http://splawikigrunt.pl/forum/index.php?topic=414.msg6314;topicseen#msg6314
Krzysztof

Offline maciek_krk

• ⚡⚡⚡⚡⚡
  • Moderator Globalny
  • Ekspert
  • Reputacja: 520
« Odpowiedź #67 dnia: 17.12.2016, 21:20 »
Ja króciutko, ale już i tak żona mi truje, że "wiecznie na kompie czytam o tych rybach.."

Witaj w klubie, Stan ;)
Pozdrawiam,
Maciek

Offline andrzejm

• Ekspert
  • Reputacja: 41
  • "..plaża to wylęgarnia hipisów." - Skipper
« Odpowiedź #68 dnia: 17.12.2016, 22:48 »
Też jestem prawie od samego początku. 13.10.2014, 09:16. Ostatnio mało się udzielam ale obiecuję poprawę.
No to podobnie jak ja, choć jakoś na dniach mija mi 2 lata.
Error Team Poland

Offline kucus22

• Robinson
  • Ekspert
  • Reputacja: 186
    • Galeria
  • Ulubione metody: gruntówka + sygnalizator
« Odpowiedź #69 dnia: 18.12.2016, 05:42 »
Jacek, nie wejdzie...! To nie ta liga stary :thumbdown: Swoim skomplikowanym tekstem, skomplikowałeś chłopu życie.
Co by nie robić, co by nie pisać, i tak krew w piach :D :D :D

8) :thumbup: :beer:

Offline Ostap

• Ekspert
  • Reputacja: 149
  • Chciałeś Panią? Zapie.... na nią!
« Odpowiedź #70 dnia: 18.12.2016, 17:40 »

Łukasz

Mazovia Fishing Team

Offline Syborg

• Moderator Globalny
  • Ekspert
  • Reputacja: 984
  • Ulubione metody: spinning
« Odpowiedź #71 dnia: 21.01.2017, 14:52 »
Najgorsze w tym wszystkim jest to, że każdy następujący po sobie rok jest coraz krótszy, zastraszająco krótszy. Ten był wyjątkowo krótki, mignął niczym migawka spracowanej lustrzanki, zapewne ustawionej na niestandardowo długi czas, jednak nadal szybko. Coś chrupnęło, zazgrzytało, przeskoczyło. Lampa błyskowa trzasnęła w pysk, wywołując łzawienie.

Zarejestrowałem się równy rok temu, czyli dwudziestego pierwszego stycznia 2016 roku. Nigdy wcześniej nie uczestniczyłem w życiu wędkarskiego forum, ani czynnie, ani też biernie. To, co się wydarzyło po utworzeniu konta, mógłby oddać słowami nieśmiertelnego towarzysza: "Staliśmy nad przepaścią, ale zrobiliśmy krok do przodu". Tak to wszystko postrzegam. Mój krok do przodu taki właśnie był. Spadając, wpadłem.

Cóż, można by zrobić przyśpieszony rachunek sumienia, jednak to chyba zbędne, bo starałem się robić to w miarę systematycznie. Wychodzi na to, że nadal chce mi się tutaj wracać, nawet bardzo. Dziwi mnie to niesłychanie, bo zazwyczaj w przypadku nagromadzenia tak wielu różnych osobowości jest tak, że po pierwszym lepszym wirtualnym mordobiciu człowiek ma dość. Tu jest inaczej. Może te mordobicia są jakieś takie nieprofesjonalne, udawane, może sztachety za krótkie, zapewne też operatorzy narzędzi obronno-zaczepnych kiepscy, przynajmniej w tej dziedzinie. Wniosek jest oczywisty, ludzie zbierający się tutaj są ponadprzeciętni. Wielu z kolegów poznałem osobiście. Z kilkoma piłem (dla ich dobra nie wymienię nikogo), z jednym wędkowałem (Jakubie, dziękuję). Z wieloma z Was zamieniłem kilka słów ("Kurwa, ile można czekać na opublikowanie mojego ogłoszenia?!), z innymi więcej. A najwięcej z Tobą, Mateuszu, i to Tobie dziękuję w sposób szczególny. To Ty przyczyniłeś się najbardziej do mojej "zguby". Rok temu, patrząc na Twój avatar, czytając Twoje wpisy, nie przypuszczałem, że tak to wszystko się potoczy. Zdolność przewidywania - trzy, góra cztery. Niewiele mniej przegadałem z Lucjanem. Dziękuję za to. Zawsze mam w głowie Twoje serdeczne, ciepłe słowa, gdy mówisz: zrób to, zrób tamto, popraw, tego nie ruszaj, nie tak, źle, niepotrzebnie itp.

Dziękuję kolegom, ze strony których spotkały mnie zaskakujące, bezinteresowne gesty. Radku, Mariuszu, nadal jestem pod wrażeniem Waszej postawy. To wyjątkowa cecha.

Dziękuję chłopakom z tutejszego wydziału kryminalno-prewencyjnego. Kocham Was, że tak sobie ironicznie zakpię. Jesteście świetnymi facetami. Wszyscy. Tak, Ty, Michale, również.

Dziewczyny, chłopaki, forumowicze, towarzysze niedoli, bojownicy o prawo do marzeń, co ja bym bez Was wszystkich zrobił? Zapewne dużo więcej bym zrobił, zarobił, ale tego, co mam od Was, nie zamieniłbym na żadne pieniądze tego świata! Piniądze to nie wszystko, ważna jest przyjaźń, lojalność, honor, wyciągnięta ręka, gdy się tego potrzebuje, dobre słowo, czasem milczenie. Wiadomo nie od dziś, że wszystko bez tego jednego to ch...

Za to wszystko Wam serdecznie dziękuję. Wszystkim razem dziękuję, każdemu z osobna również. Nie jestem w stanie wymienić wszystkich, może nawet nie chcę tego robić, bo zapewne kogoś mógłbym pominąć, skoro nas tylu tutaj. To był dla mnie wyjątkowy rok, co do tego nie mam wątpliwości. Żadnych. Chwilo trwaj!
Jacek

Offline Arunio

• Ekspert
  • Reputacja: 525
  • Życie jest krótkie, a łowić się chce!
    • Galeria
« Odpowiedź #72 dnia: 21.01.2017, 14:57 »
Panie Moderator, pisze się "piniondze" a nie pinądze. ;) A po za tym szacun, Jacku, że z nami jesteś. :thumbup: :beer: 
Arek

Offline maciek_krk

• ⚡⚡⚡⚡⚡
  • Moderator Globalny
  • Ekspert
  • Reputacja: 520
« Odpowiedź #73 dnia: 21.01.2017, 15:12 »
Jacku, powiem Ci szczerze i może bez polotu, ale po prostu cieszę się, że z nami jesteś. Jesteś świetnym człowiekiem, znakomitym obserwatorem, bezbłędnie oceniasz świat i go komentujesz. Dzięki za wszystko co wniosłeś w życie tego Forum i proszę o więcej. Bądź z nami, żartuj, wkurzaj, komentuj, banuj, porządkuj, bałagań, po prostu bądź tutaj z nami :beer:
Pozdrawiam,
Maciek

Offline kismet75

• Zaawansowany użytkownik
  • Reputacja: 21
« Odpowiedź #74 dnia: 21.01.2017, 15:24 »
Ja za trzy dni roczek na forum zaliczę. Ale tak powiem bardzo podoba mi się to forum. Sporo tu zaglądam sporo czytam. Dużo od was się nauczyłem, choć jeszcze dużo mi brakuje. Podejście moderatorów do użytkowników super. Nie znam lepszego i zgranego forum na necie i chyba nie poznam. Aby tak dalej. :thumbup:
Pozdrawiam
Mariusz