Ciekawi mnie, ile stron wpisów będziecie potrzebować, żeby zagospodarowywać te stare kulki i pellety Ktoś tu pisał o prezentach, więc trzeba dać dzieciakom materiał na korale. Jarzębina to przeżytek.
A ze śmierdzących pelletów będą jeszcze lepsze - Tatusiu, te korale śmierdzą rybą! - Ja ci, k...a, dam śmierdzą!
Cytat: Syborg w 22.12.2016, 22:15A ze śmierdzących pelletów będą jeszcze lepsze - Tatusiu, te korale śmierdzą rybą! - Ja ci, k...a, dam śmierdzą!- To przecież zapach morza cholerny szczeniaku!
Mam stare z przed kilku sezonów kulki tutti... z drennana, nie używałem ich w lato bo stare. Na jesieni jednak ryba słabo brała i w końcu pomyślałem że założę tą kulkę i dam jej z dziesięć minut i do domu. Kulki ciężko było przewiercić bo twarda jak kamień, pękały , ale w końcu się udało. Możecie mi nie wierzyć ,ale po około pięciu minutach wędka się gieła. Prawie trzy tygodnie tylko na tą starą kulkę było eldorado , leszcz za leszczem.
Jak jest niezły bigos, to zawsze musi być czyjaś wina
Co do starych przynęt jest jeszcze inne rozwiązanie: znajdź jakiegoś młodego adepta wędkarstwa któremu zrobisz prezent.Dzieciak się ucieszy ty masz dobry uczynek