Sylwek, a łowienie spod lodu Cię nie rajcuje?
Ja bardzo lubię podlodowe łowy. Okazów może się nie łowi, ale dla mnie ten rodzaj wędkowania ma swój niepowtarzalny urok.
Przepraszam, że tak długo nie odpowiadałem, ale byłem zajęty zabawą w sklep

I zapomniałem o swoim wątku

Mateusz po prostu przepraszam, już Ci odpowiadam

Łowienie spod lodu zimową porą ma swój urok, tak jak wspomniałeś. Przez ostatnie lata nie mieliśmy zimy, żeby dłużej posiedzieć na lodzie. Więc koniec i początek sezonu spędziłem na rzece łowiąc na przepływankę. W tym roku niestety nie byłem łowiąc spod lodu, pomimo że warunki znakomite. Wybrałem rzekę, choć poziom wody jest duży. Koledzy nawet teraz na weekend jadą na Czorsztyn, ciągną mnie ze sobą ale odpuszczam w tym roku łowienie spod lodu. Jak to się mówi, nie rozerwę się, wolę blisko - swojskie wody.

Co do zdjęcia dipu, które wrzucił Krystian - tego dipu jeszcze nie mam, na razie nie będę go kupował. Wystarczy mi ochotka i algi, które kupiłem i zaprezentowałem kolegom na forum, widzę, że Sebastian we Francji też zakupił ten dip ochotkowy, sprawdził mu się i mnie to cieszy, że zaprezentowałem dip który kupiłem i komuś się on sprawdził, ale czy sprawdzi się na moich swojskich wodach? Nie omieszkam wstawić jakiś opis z wędkarskiej wyprawy z użyciem danego dipu.
I teraz jak koledzy widzą na zdjęciu, przygotowałem na szybko przypony triggalink na bungee. Miałem okazję dorzucić je do paczki kolegi Ostap, nawet o tym nie wie, coś mu tam wspominałem, ale tak nie do końca

Więc przed dzisiejszą wysyłką drugiego pakietu dla kolegów, w paczce dla kolegi Ostap znajdują się 4 przypony triggalink bungee.

Dodałem jak na pierwszym zdjęciu zapinkę do montażu przypony do podajnika, obciążyłem plecionkę triggalink z plecionką pastą wolframową. Jak na tam zdjęciu - tak się ten przypon prezentuje przy podajniku.

Zawartość wsadziłem w paczuszki i zostały podpisane. Jeden dla kolegi Ostap, jeden dla Mateusza i dwa dla kolegi Luka, żeby wypróbował co i jak i dopiero się wypowiadał na temat tego przyponu. Niech nie myśli, że to po złości

Bo jak obiecywałem w jednym z tematów, że mu podeślę, także jest okazja wysłania do kolegi Ostap wraz z zawartością przesyłki, kolega jedzie na zlot, to przekaże Mateuszowi i Lukowi przypony, które dla nich przygotowałem w paczuszce do wypróbowania, przetestowania

Ja na zlot się nie wybieram. Bardzo żałuję, myślę, że kolega Ostap nie pogniewa się i przekaże te przypony kolegom.
Poczekam na relację z łowienia za pomocą tego przyponu od kolegów Ostap, Mateusza i Luka

Myślę, że koledzy się ucieszą z tego prezentu

!
Pozdrawiam