Sylwku myślę, że nie tędy droga...
Więc moje pytanie bezpośrednio do Luka, moderatorów forum lub po prostu osób które może wiedzą co jest tego przyczyną, brzmi tak - co się stało z moimi starymi zdjęciami w moich opisach i recenzjach?
Od kilku Forumowiczów uzyskałeś konkretną odpowiedź na pytanie, w tym od Michała, który jest administratorem Forum, więc nie rozumiem po co dramatyzować i "drążyć" kolejnym wpisem:
Zostaje na ten moment bez odpowiedzi na pytanie zadane do administracji forum...
Nie rozumiem czemu jeszcze chcesz angażować to w Lucjana i "administrację", skoro otrzymałeś odpowiedź na nurtujące Cię pytanie. Przyznawać "

" i przyklaskiwać po Twoich wpisach może każdy, natomiast odpowiadać na Twoje pytania i pomagać Ci już nie? Tak mamy rozumieć ten wpis?
Zrozum proszę, że każdy z nas ma sporo pracy. Zanim dotrzemy do wątku z zapytaniem, już inni koledzy odpowiadają. Po co się dublować, skoro odpowiedź już jest? I w sumie na tym polega Forum. Mamy być dla siebie wsparciem i działać na zasadach koleżeńskich. Mamy sobie pomagać, a nie wymagać i przedstawiać swoich "żądań".
Nie wiem nawet o które wątki i zdjęcia chodzi. Jedno jest pewne i powtórzę to (mimo iż w 100% uzyskałeś informacje) za kolegami poniżej: serwery wymiany/przechowywania plików nie działają wiecznie, często usuwają pliki, lub zmieniają ścieżki dostępu do nich. Dlatego zdjęcia nie działają. Umieszczając zdjęcia przez naszą galerię masz pewność, że nie znikną. Fakt, wymaga to więcej pracy, ale w zamian za to dostajesz pewność, że zdjęcia nie przepadną w odmętach Internetu. Forum daje Ci możliwość, Twoja sprawa czy z niej korzystasz.
Życzę udanej niedzieli. Wycieczka rowerowa to świetny pomysł.