I pogratulować żony
Jak ja bym mojej dziewczynie kazał iść na targ po 10kg konopii żeby mi przytargała to chyba by mi łeb przy samej d....e urwała

Witam
Tak jak zaplanowałem, tak też zrobiłem. Ja pojechałem na ryby. Jak widzicie na zdjęciu, nic szczególnego, dzisiaj mi podeszły same płotki. Nawet ładne

Złowiłem ich około 60/70 sztuk. Oczywiście były też jeszcze mniejsze sztuki, nic poza tym. Żadnego dzisiaj jazia ani klenia, nawet jelczyka.

Ale nie o tym. A raczej o żonie, która i tak miała jechać na targ odebrać firanki od krawcowej. I przy okazji odebrała moje 10 kg konopi. Oczywiście wzięła wózek, ale taki mniejszy, bo kobieta nie będzie przecież tyle dźwigać

Więc zmontowałem teraz film z zakupem wcześniejszej kukurydzy i z dzisiejszą konopią, którą kupiła żona i wyszedł taki oto filmik z przygotowania moich ziaren i zanęt do sezonu gruntowego, a raczej poprzesypywanie, popakowanie i pochowanie tego wszystkiego co zakupiłem

! A z tymi porządkami w piwnicy to nie tak do końca, resztę posprzątam, poukładam po świętach

To więc kolego Piker, trzeba znaleźć sobie taką żonę, która zrozumie moje potrzeby i czasami pomoże

A żona i tak wiedziała co robi, jak wróciłem z ryb, to jej nie było już w domu, bo poszła sobie zrobić paznokcie na święta
Zdrowych i wesołych świąt dla Was wszystkich i dla Waszych rodzin! Smacznego jajka oraz mokrego Dyngusa!
Pozdrawiam