Na forum powstaje Mora Fan Club
Cytat: mav3rick w 13.01.2017, 23:47Na forum powstaje Mora Fan Club To ja obwołam się Prezesem albo i Królem nawet Hasłem przewodnim bedzie:"Żadna dziewczyna nie da Ci tego, co może dać Ci Mora kolego!".
Hasłem przewodnim bedzie:"Żadna dziewczyna nie da Ci tego, co może dać Ci Mora kolego!".
Ten trzeci nóż o który uzupełniłeś post to słabiutka podróbka Stridera. Generalnie te kształty czy oplot oraz paski na nożu to ich znak firmowy. Lubię ich noże. Bokerek jest mniejszy niż się spodziewałem. Mógłbyś zrobić zdjęcie z miarką i fotkę grzbietu całego noża z większym naciskiem na rękojeść bo albo mi się wydaje albo nie jest płaska a profilowana.
MarioG pytanko :co myślisz o Morce Classic ?Czaję się jak szpak na .... kupić nie kupić
Wszyscy mają More mam i ja Myślę że będzie mi dzielnie służyć przy brudnej robocie, bo się skusiłem na MORA Companion MG carbon . I tak mi wyszło patynowanie:
Mario, pytanie techniczne. Znalazłem nóż kuchenny, chciałem się wziąć za jego ostrzenie i zauważyłem, że ma malutki ubytek przy samym sztychu (mam nadzieję, że widać na zdjęciu). Da radę coś z tym zrobić w warunkach domowych?
Cytat: N3su w 13.01.2017, 23:36Wszyscy mają More mam i ja Myślę że będzie mi dzielnie służyć przy brudnej robocie, bo się skusiłem na MORA Companion MG carbon . I tak mi wyszło patynowanie:Czym go tak ładnie wypatynowałeś?