Przy okazji odświeżenia tematu, czy wie ktoś co się dzieje z :
- Selektorem,
- Koniem,
- Syborgiem,
- Feeder Fans (Ogólnie chłopkami)
- Maćkiem z Krakowa?
Jeśli oczywiście nie są to jakieś wrażliwe sprawy o których mamy nie wiedzieć publicznie
Pewnie to co u każdego - brak czasu spowodowany przez obecną sytuację w kraju.
Też widzę, że sporo osób odchodzi, bo pisać ciągle o tym samym ileż można. Zobacz na temat wyniki nad wodą - jest totalnie pusty od 2 lat. I tutaj masz odpowiedź na swoje pytanie.
A co ma do tego obecna sytuacja w kraju, że tak powiem ? W dziwną stronę to forum idzie, zostawcie politykę a zajmijcie się tym co powinniście robić. Zajmujecie się wszystkim tylko nie rybami, wielu obrażacie i oczerniacie (vide @Lucio, @Mały Rekin). Przeszkadzają wam ? Nie oglądajcie, ale nie - wy też byście chcieli pchać się na afisz tylko trochę nie wiecie jak. Są też tacy na forum co nawet przyrzekają, że nikogo nie pobiją. Nie spodziewałem się takiego poziomu na tak (ponoć) szacownym forum. No ale czego się spodziewać jak nawet moderator naśmiewa się z największej katastrofy ostatnich lat. Żałosne panowie, bardzo żałosne.
Powiem Ci kolego,że nieźle to ująłeś.
Gdy wchodziłem na forum ,a było to coś koło 2016,było niesamowicie dużo merytoryki i czasy świetności filmów Luka. Kiedy się zarejestrowałem (2019),boom sprzętowy,wiele recenzji,zapytań,ciekawych dyskusji i początki politycznych wojaży Lucjana. Potem pandemia i ? I niestety duży spadek . Łowienie komercyjne przejeło niemal całkowicie kontrolę,ale to można przełknąć. Polityka,oznaki zniesmaczenia,publiczne tyrady,nie wygląda to dobrze...
Myślę,że warto by założyć temat lub ankietę,jak zmienić kierunek podążania forum.