Autor Wątek: Wędziska Spro Cresta  (Przeczytany 1163 razy)

Offline Magellan

• Aktywny użytkownik
  • Reputacja: 31
Wędziska Spro Cresta
« dnia: 01.02.2017, 13:10 »
Cześć,

Jestem w trakcie kompletowania listy zakupów na nowy sezon. W planach mam nowe wędzisko feederowe do łowienia głównie na komercjach na metodę lub klasyczny koszyk. Docelowo miał to być Matrix Carboflex Feeder 3,60 m. Ostatnio jednak zauważyłem w ofercie Drapieżnika nowe wędziska właśnie od Spro Cresta. Nie ukrywam, że cenowo są one bardziej atrakcyjne niż ww. Matrix. Kij, który z tej stajni by mnie interesował to Cresta Clubwinner Medium Feeder 3,6 m, który jest o blisko 100 PLN tańszy niż wędzisko, które pierwotnie wybrałem. Teraz pytanie, czy warto oszczędzić? Miał ktoś z Was do czynienia może z tymi kijami od Spro Cresta na tyle, żeby ocenić czy ich zakup ma sens w porównaniu do Matrixa czy innych porównywalnych kijów?

Pzdr,
Mag

Offline Mosteque

• Moderator Globalny
  • Ekspert
  • Reputacja: 2239
  • MFT
  • Ulubione metody: method feeder
Krwawy Michał

Viva la libertad, carajo!

Offline RafałWwa

• Aktywny użytkownik
  • Reputacja: 19
  • Ulubione metody: method feeder
Odp: Wędziska Spro Cresta
« Odpowiedź #2 dnia: 01.02.2017, 13:48 »
Cześć,

Jestem w trakcie kompletowania listy zakupów na nowy sezon. W planach mam nowe wędzisko feederowe do łowienia głównie na komercjach na metodę lub klasyczny koszyk. Docelowo miał to być Matrix Carboflex Feeder 3,60 m. Ostatnio jednak zauważyłem w ofercie Drapieżnika nowe wędziska właśnie od Spro Cresta. Nie ukrywam, że cenowo są one bardziej atrakcyjne niż ww. Matrix. Kij, który z tej stajni by mnie interesował to Cresta Clubwinner Medium Feeder 3,6m, który jest o blisko 100 PLN tańszy niż wędzisko, które pierwotnie wybrałem. Teraz pytanie, czy warto oszczędzić? Miał ktoś z Was do czynienia może z tymi kijami od Spro Cresta na tyle, żeby ocenić czy ich zakup ma sens w porównaniu do Matrixa czy innych porównywalnych kijów?

Pzdr,
Mag

Ja nie będę oceniał co lepsze ale Matrixa można kupić dużo taniej i różnica wynosi tylko 13 zł ;)

http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=6685616418
Feeder Klub Mazowsze

Offline koras

• Ekspert
  • Reputacja: 196
  • Więcej sprzętu niż talentu :D
  • Ulubione metody: waggler i feeder
Odp: Wędziska Spro Cresta
« Odpowiedź #3 dnia: 05.04.2017, 11:01 »
Czy ktoś posiada feeder z serii Solith i podzieli się wrażeniami? Chcę kupić drugi kijek i to jest jeden z kandydatów.
Marcin