Heh no fakt z antenkami takie małe lokowanie produktu wyszło. No ale niestety musiałem pójść na łatwiznę bo nie uwierzycie ale prędzej nawija się nić na cały spławik niż maluje i buduje jedną antenkę. a jak trzeba ich zrobić 60szt no to jednak trochę czasu szkoda. kupiłem gotowe i chłopaki dostaną firmowe

trochę trzeba było je też podrasować i wkleić silikonowe koszulki żeby na pręcik 1mm wchodziły.
Ostatnio byłem w sklepie wędkarskim i przyglądałem się wnikliwie antenkom róznych producentów. Większość była ręcznie malowana. Trochę się dziwię bo wydawałoby się że mogliby mieć masowo produkowane plastiki. Może się nie opłaca ...
Odwiedziłem też producenta rurek i nabyłem trochę towaru. Niestety mieli bardzo mało czerwonych plastików a te co kupiłem nie są zbyt żarówiaste ale na pewno się sprawdzą.

Przy okazji kupiłem z 5 kilko wężyków, świetne na kil do spławików na tyczkę i bata .
To tylko mała próbka bo reszta już zmagazynowana w piwnicy. Jakby ktoś chciał to odstąpię bo ja do smierci nie zużyję