Witam
Może już było, ale chyba nie pod tą nazwą

Jeśli było Adminów proszę - w kosz

Mając na uwadze wszelkie nowinki udoskonalenia, przeróżnych firm musieli byśmy mieć sprzętu co nie miara jedni oferują Dura Banjo, inni Hybrid, a Ja żeby nie kupować jednych, postanowiłem coś zmienić, i wykorzystałem Hybrid aby mieć
Dura Hybrid.

Który to z powodzeniem sprawdzi się w zestawach przelotowych

Gdyż w zestawach z amortyzatorem jest to zbędną rzeczą. (choć w niczym nie przeszkadza, aby i tam zastosować ) Dodam tylko że możemy wymienić podajnik bez demontażu zestawu szybko i sprawnie
Nie sprawdzi się natomiast, jeśli ktoś używa podajnika "uniwersalnego"

czyli z gumą do torebek PVA - nie będzie to tak łatwe, ponieważ cały zestaw ( przypon wraz z przynętą, rdzeń - czyli ta rurkę ) trzeba przełożyć przez środek naciągniętej gumki, od tylu do przodu, a pózniej dopiero wsunąć żyłkę i rdzeń do podajnika.
Jedno nacięcie, i mamy to co "Lubimy"

bez zbędnych zakupów
Wyjaśniać nie trzeba - tak myślę, Większość z nas ten system zna, ale w razie jakichś pytań chętnie służę dodatkowymi wyjaśnieniami
edit:
W związku z pytaniami, uzupełnię informacje. Ponieważ nie wszyscy może znają Angielski (jak Ja)

A mają po raz pierwszy do czynienia z tego typu podajnikami.
To nacięcie Pozwala na szybką wymianę miseczki podajnika na inną (większą,mniejsza lub cięższą) bez konieczności demontażu całego zestawu. Co pozwala na szybkie dopasowanie się do łowiska- w zależności od warunków panującym na nim.
Poprzez wysunięcie tej rurki z miseczki wraz z przyponem, przynęta, i przełożenie żyłki głównej przez to nacięcie właśnie.
Można wtedy założyć dowolną miseczkę tej firmy