Mam pytanie:Robił już ktoś dip z (mrożonej lub świeżej) ochotki?Jak ze skutecznością?
Cytat: Kadłubek w 21.02.2017, 17:02Mam pytanie:Robił już ktoś dip z (mrożonej lub świeżej) ochotki?Jak ze skutecznością?Ja używałem od Bartona różnych dipów. Ochotka, róża, smrodek.Nie zauważyłem zwiększenia się ilości brań.Po przejściu na zwykłe, sprawdzone, proste przynęty typu qq, pęczak czy robak brania były częstsze.
Koledzy metodyści czy warto mieć dip ochotkowy na letnią porę? Tzn., gdybyście musieli wybierać, to czy znalazłby się w waszym arsenale podstawowych środków rażenia na ten okres?
Koledzy metodyści czy warto mieć dip ochotkowy na letnią porę ? Tzn, gdybyście musieli wybierać, to czy znalazłby się w waszym arsenale podstawowych środków rażenia na ten okres ?
Cytat: jurek w 25.02.2017, 08:59Koledzy metodyści czy warto mieć dip ochotkowy na letnią porę ? Tzn, gdybyście musieli wybierać, to czy znalazłby się w waszym arsenale podstawowych środków rażenia na ten okres ?Jurku, kupiłem litr ochotki z Method Manii, więc mam tego sporo na ten sezon i na pewno będą stosować także latem do zanęty leszczowej z siekanymi czerwonymi włącznie
Ochotka to natura, występujaca mniej lub więcej, w każdym zbiorniku. Moim zdaniem ryby choć raz w ciagu swego życia miały kontak z tym specjałem
Cytat: MrProper w 25.02.2017, 09:12Ochotka to natura, występujaca mniej lub więcej, w każdym zbiorniku. Moim zdaniem ryby choć raz w ciagu swego życia miały kontak z tym specjałemJest to słuszna koncepcja, bo na zawodach spławikowych ochotka jest podstawą, niezależni od zbiornika.Jednak problem jest z tymi dipami, bo to nie jest w sumie ochotka. Co innego ten od Starbaitsa... Tylko cena zabija niczym maczeta.
Radek. O tym dipie jest mowa. Starbaits.