Autor Wątek: Torba Caperlan z Decathlonu  (Przeczytany 1911 razy)

Offline JacekB

• Ekspert
  • Reputacja: 32
Torba Caperlan z Decathlonu
« dnia: 14.03.2017, 20:56 »
Witam, dziś dopiero doszła zamówiona torba wraz z akcesoriami na pierwszy rzut oka fajna pojemna z trzema kieszeniami otwierana po szerokości co można zobaczyć na zdjęciach wewnątrz jest jeden przedział po szerokości taki z grubego materiału coś jak termiczny ciekawi mnie jakże wytrzymałością torby po już dłuższym użytkowaniu na pewno napiszę, ale jak na taką budżetową torbę, bo cena jej to 80 PN i całkowicie darmową przesyłkę, to wydaje się fajny zakup na tą chwile mogę polecić. Poniżej kilka zdjęć:

Wymiary pustej torby jak na zdjęciach 70x40 cm.

PS. Dziś robiłem zamówienie w Drapieżniku cuzo i akcesoria, i dostałem gratulacje za wygranie konkursu, i że nagrody zostały wysłane wczoraj.

ProBono

• Gość
Odp: Torba Caperlan z Decathlonu
« Odpowiedź #1 dnia: 14.03.2017, 21:04 »
Mam tą torbę.  Jestem zadowolony ze względu na cenę. Trochę taka szmatlawa bo nie trzyma formy. Pojemna jest ale i tak nie mieszcze wszystkiego.

Offline ptaku_1

• Ekspert
  • Reputacja: 145
  • Ulubione metody: feeder
« Odpowiedź #2 dnia: 14.03.2017, 21:06 »
A te coś co wygląda jak klucz do kół to po co to jest?
Pzdr. Paweł

"PZW jest jak ZUS, płacisz i nic z tego nie masz, jeśli potrzeba to i tak się leczysz na komercji"

Lubię zegarki https://www.youtube.com/playlist?list=PL6Tg8Td6x60FxfdbXAUGGYUyv0nzDZtAP

ProBono

• Gość
« Odpowiedź #3 dnia: 14.03.2017, 21:07 »
Ramię, fajka do zamocowania.

Offline ptaku_1

• Ekspert
  • Reputacja: 145
  • Ulubione metody: feeder
« Odpowiedź #4 dnia: 14.03.2017, 21:10 »
Znaczy coś do tych wielkich foteli z tymi wszystkimi tentegasami? Zawsze podziwiałem ludzi z tym całym majdanem, mi po dotchataniu tego na łowisko odechciał by się łowić :) Nie mówiąc ile czasu trzeba żeby to wszystko rozstawić a później zwinąć.
Pzdr. Paweł

"PZW jest jak ZUS, płacisz i nic z tego nie masz, jeśli potrzeba to i tak się leczysz na komercji"

Lubię zegarki https://www.youtube.com/playlist?list=PL6Tg8Td6x60FxfdbXAUGGYUyv0nzDZtAP

Offline JacekB

• Ekspert
« Odpowiedź #5 dnia: 14.03.2017, 21:32 »
Znaczy coś do tych wielkich foteli z tymi wszystkimi tentegasami? Zawsze podziwiałem ludzi z tym całym majdanem, mi po dotchataniu tego na łowisko odechciał by się łowić :) Nie mówiąc ile czasu trzeba żeby to wszystko rozstawić a później zwinąć.
Wydaje mi się, że po rozłożeniu fotela i zorganizowaniu sobie stanowiska wygodnego do odpoczynku i kontemplowania naszej pasji stwierdziłbyś, że to jest to. Ja miałem podobnie do ciebie, też podziwiałem jak można tachać tyle rzeczy, lecz gdy miałem okazje powędkować na takim stanowisku, to zmieniłem zdanie diametralnie i właśnie jestem w momencie kompletowania sprzętu do tachania

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Offline s7

• Ekspert
  • Reputacja: 444
    • Galeria
  • Ulubione metody: method feeder
« Odpowiedź #6 dnia: 14.03.2017, 21:32 »
Jacku, ładne zakupy zrobiłeś :bravo:
Mam nadzieję, że będziesz zadowolony, ja też się zastanawiam nad zakupem tego uchwytu.
Robert

ProBono

• Gość
« Odpowiedź #7 dnia: 14.03.2017, 21:34 »
Mam nadzieję, że będziesz zadowolony, ja też się zastanawiam nad zakupem tego uchwytu.
Uchwyt ten przeznaczony jest do grubszych rurek

Offline JacekB

• Ekspert
« Odpowiedź #8 dnia: 14.03.2017, 22:37 »
Dzięki ale jak przyjdzie zamówienie z Drapieżnika to wstawię parę fotek. Co do uchwytu, kupiłem go do karuzeli Drennan, bo chyba zrezygnuję z półki bocznej.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk