Autor Wątek: Wkładka Guru Bait Strainer 3.3 pint - do jakich pudełek pasuje?  (Przeczytany 7266 razy)

Offline Sebastian J

• Aktywny użytkownik
  • Reputacja: 10
  • Ulubione metody: feeder
Odp: Wkładka Guru Bait Strainer 3.3 pint - do jakich pudełek pasuje?
« Odpowiedź #15 dnia: 08.04.2017, 15:38 »
A tak wkładka Guru pasuje do pudełka Drennana
Pozdrawiam
Sebastian

Ryba1987

• Gość
« Odpowiedź #16 dnia: 28.05.2017, 15:24 »
Do użytkowników - powiedzcie mi, pellet 2mm z tego co widzę na filmiku jest ok, ale czy 1,5 i 1mm nie przelatuje przez te szczeliny?
Obecnie używam systemu prestona https://sklepdrapieznik.pl/sklep/torby-i-plecaki-korum-i-preston/19710-pojemnik-do-namaczania-pelletu-preston-monster-pellet-wetter.html ale przez niego 1,5mm nie raz zostaje nie raz przelatuje a 1mm przelatuje całkowicie. Tego używam na komercjach jak więcej pelletu robię a systemik guru wydaje mi się bardziej kompaktowy na szybkie wypady z plecakiem :)

Offline kop3k

• Ekspert
  • Reputacja: 320
  • Amat Victoria Curam
    • Galeria
  • Ulubione metody: gruntówka + sygnalizator
« Odpowiedź #17 dnia: 28.05.2017, 15:29 »
Suchy przelatuje ale namoczony już nie,  jeżeli sypniesz ta garść 1 mm na pellet 2 mm to nie powinno go uciec zbyt dużo.

Ps. Pellet 2 mm od Ringersa też przelatuje przez Guru. Ale 2 mm od Bait-Tech już nie ;)

Ryba1987

• Gość
« Odpowiedź #18 dnia: 28.05.2017, 15:38 »
2 mm używam Ringersa, Lorpio, Gulp! Carp (stare zapasy), Sonubaits fin method coś tam i Massive Baits :)
To lepiej wlać najpierw wodę później 2 mm i dopiero sypnąć 1 mm? W sumie to 30 zł kosztuje, a ja myślę jakbym miał łódkę kupić :P
Dzięki za info.