Nie do końca rozumiem, jak miałoby to wszystko wyglądać...
Z jednej strony feeder, co prawda dość mocny, ale jednak feeder, z drugiej- karpiówka.
Więc albo młynek do feedera albo do karpiówki. Ja jakoś nie widzę Penna o masie 700g przy feederze
Co do Twoich typów:
- Slammer LL nawet w najmniejszym rozmiarze (460) chyba jednak za spory do feedera
- Cormoran nie jest mi bliżej znany, chociaż parę pochlebnych opinii się pojawia, zbyt duży na feedera wg mnie
- Daiwa Black Widow, zastąpiłbym ją Emcast'em BR, która jest całkiem mocna i sprawna, najmniejsze wielkości (3500 i 4000) to jednak i tak nie takie małe maszynki, od biedy do feedera na rzekę dałoby się założyć, do karpiówki również
- Browning Hybrid nie znam zupełnie maszyny, raczej nie będzie to "mistrzostwo świata" i zapewne nieco przepłacone
- Baitrunner OC 4000 nadałby się do feedera na rzekę, do karpiówki raczej zbyt mały, cenowa różnica, w stosunku do Baitrunnera D, niezbyt duża, a jednak wiele różnic jest, niewidocznych na pierwszy rzut oka.
Affinity LTD to całkiem przyjemny, typowy kołowrotek karpiowy, znam kilka osób, które posiadają i chwalą sobie tą maszynę.