Z dipów czosnkowych miałem już prawie wszystko co jest dostępne na rynku, polecić mogę tylko jeden - CUKK:https://www.e-fishing.pl/dip-cukk-bait-aroma-czosnek-garlic-130g,3,4165,2326
A nie lepiej zrobić sobie samemu? Prosto, tanio i zawsze pod ręką. Podam sposoby które sam kiedyś testowałem, szybki w produkcji:- Główka czosnku (polskiego nie chiński czy hiszpański) rozgnieść ząbki, zalać pół szklanki nieratyfikowanego oleju słonecznikowego i do lodówki na dobę lub dwie. A jak mamy więcej czasu i chcemy aby dom opuściła teściowa, to:- dwie główki czosnku oczywiście polskiego( po rozebraniu ) rozgniatamy i zasypujemy cukrem (około 8 łyżeczek) następnie odstawiamy nasz mix w miejsce nasłonecznione i ciepłe w zamkniętym szczelnie słoiku (najlepiej pokój gdzie przebywa teściowa) na około 14 dni, gdy rozpuści się cukier dolewamy do mixu około 100 gramów wódki czystej i ponownie zamykamy na około 14-21 dni. Po tym terminie odcedzamy nasz Dip i w tym momencie teściowa ucieka a my mamy Super mocny Garlic .