Witam Wszystkich!Nawiązując do tematu wszystkim znanego chcę tylko powiedzieć, że po przemyśleniu całej sytuacji wiem, że zrobiliśmy żle.Troszkę poniosła Nas fantazja tyle, Szczerze to nawet nie wiem co mam napisać.Powiem tylko że jest mi głupio,
Wnioski na przyszłość wyciągnięte, sprawa zamknięta. Jakie wrażenia po rybach z Lucjanem i jego ekipą?
Cytat: Sebek Francja w 23.04.2017, 13:30Witam Wszystkich!Nawiązując do tematu wszystkim znanego chcę tylko powiedzieć, że po przemyśleniu całej sytuacji wiem, że zrobiliśmy żle.Troszkę poniosła Nas fantazja tyle, Szczerze to nawet nie wiem co mam napisać.Powiem tylko że jest mi głupio, I ja jako współwinny całego zajścia dołączam się do przeprosin. Głupio wyszło.
Cytat: Seba w 23.04.2017, 14:24Wnioski na przyszłość wyciągnięte, sprawa zamknięta. Jakie wrażenia po rybach z Lucjanem i jego ekipą? Jeśli chodzi o mnie to już łowiłem z nimi.Łukasz pokazał klasę jak się łowi Pierwsze dwie coc tragedia ale trzecia odbita, Padły trzy karpie, 10 kg, 11 kg i 13 kg w rzece