Myślę , że nie potrzeba wózka.... Ostatnio kupiłem fotel Kuzo. Aby uniknąć problemu z noszeniem zakładam mu grube, pompowane kółka które pochodzą ze starego siedziska RIVA. Pasują bez żadnych przeróbek. Teraz kombinuję coś w rodzaju uchwytu czy też dyszla aby móc załadować cały dobytek , przymocować gumami z marketu i wygodnie zajechać na łowisko nie męcząc się zbytnio. Roboty będzie niewiele, materiał to zwykłe profile aluminiowe z Castoramy (już zgromadziłem) . Jak znajdę trochę czasu i wszystko do kupy zmontuję to zrobię fotki i pokażę na Forum.
Wiem że Twój fotel F5R jest nieco inny ale trochę znam te fotele więc jestem przekonany moje rozwiązanie z pewnością da się zastosować.
Okazuje się że takie kółka także można tanio kupić w marketach, a montaż ich jest banalny bo wykorzystuje się istniejące, przyspawane do nóżek kwadratowe rurki służące do mocowania akcesoriów. Moje mają 25cm średnicy i 8 cm grubości (pompowane, bezdentkowe )
Jest tylko jeden problem: gdzie kupić opony zimowe do tych kółek jak przyjdzie ochota połowić w zimie

Co do pokrowca to w tej sytuacji potrzebny byłby tylko do przechowywania fotela np w garażu.
Wiesiek