Panowie a po co kombinować z kilkoma producentami jak lada moment (wg mnie) preston wypuści pewnie całą gamę koszyczków Interchange System.
Jak na razie są tylko dura banjo oraz takie zwykłe klasyczno feederowe - otwarte. Wg mnie kapitalna opcja - otwartym sobie wstępnie podnęcamy, zmieniamy na trzpieniu na dura banjo (a już nie długo pewnie normalne do method feedera) i można łowić. Dodatkowo po łowieniu nie potrzebujemy już owijać koszyka rzepami bo można go zdjąć i do torby - na żyłce zostaje sam trzpień i haczyk w końcu można zapiąć tam gdzie być powinien - za uchwyt nad foregripem. Tylko czekać aż się pojawią do method feedera i chyba wszytkie sprzedam co mam drennany, jaxono-drennany, prestony z MMM i reszte tego towaru.
Jeśli ktoś nie widział to polecam "trailer"
Na dura banjo już łowiłem i jest mega opcja

Ale polecam samemu formować sobie "kopułkę" - w foremki strasznie mało towaru wchodzi. Jutro dojdą koszyki otwarte i w weekend zobaczymy jak to wszytko "działa"

Mnie się podoba i polecam każdemu. Zwłaszcza rozmiar large bo ten medium troche mały a ten najmniejszy to do akwarium chyba robili

To co na tą chwilą jest dostępne jest
tutaj. Przynajmniej z tego co szukałem po necie jakiś koszyczków z systemem interchange