Autor Wątek: Ubrania z materiałów antyinsektowych  (Przeczytany 8665 razy)

Offline MarcinD

• Ekspert
  • Reputacja: 279
    • Galeria
  • Ulubione metody: waggler i feeder
Odp: Ubrania z materiałów antyinsektowych
« Odpowiedź #15 dnia: 02.08.2017, 14:50 »
Na początek witam wszystkich! Szukam informacji o ubraniach Graff i zauważyłem, że chociaż opinie są różne (od bardzo przychylnych, okraszonych zdjęciami, po zupełnie neutralne), to jednak firma jest znana i nawet popularna. Nie potrzebuję ubrań całkowicie pancernych, raczej coś takiego własnie doraźnego i w przedziale cenowym Graffa. Mam jednak problem z ich sklepem, nie widzę tam bezpośredniej opcji kupowania u producenta (?). Czy oni sprzedają się jedynie przez partnerów? Wstukałem w Gugla "ubrania graff sklep" i wyrzuciło mi choćby takie coś dla przykładu: https://www.faut.com.pl/graff
W jaki sposób zamawialiście swoje ubrania i gdzie?

A dzwoniłeś do nich?

2 min szukania:

http://graff-team.com/pl/content/12-producent

LEŃ!

Offline grych

• Ekspert
  • Reputacja: 53
  • Ulubione metody: bat i feeder
« Odpowiedź #16 dnia: 02.08.2017, 15:15 »
@MarcinD - to co pokazałeś - to jedna z opcji, ale zwróć uwagę, że na stronie Graffa nie ma cen, na kilka losowo wybranych produktów pokazują się ceny 0zł., chyba że nie chcą więcej ;)  Ja bym poszukał jakiegoś dystrybutora, choćby na alledrogo, jest tam tego pełno :)

Offline selektor

• Ekspert
  • Reputacja: 1460
  • Ulubione metody: waggler method
« Odpowiedź #17 dnia: 02.08.2017, 16:10 »
W Azji południowo-wschodniej gdzie naprawdę można mówić o problemie z komarami (denga, malaria itd.) standardowym strojem ochronnym przy wędkowaniu pośród chmar komarów jest taki strój: czyli długa koszula, spodnie, sportowe rękawiczki, czapka, okulary, chusta. W połączeniu ze znanymi w Polsce, a dostępnymi również tam środkami antykomarowymi jak np. zwykły OFF!, to się sprawdza. Nie trzeba wydawać fury siana na specjalistyczne ciuchy.

Offline Mati C

• Ekspert
  • Reputacja: 69
  • Ulubione metody: feeder
« Odpowiedź #18 dnia: 02.08.2017, 16:27 »
Hahaha przynęty FY żaby pokazują fuck you :'( :'( :'(